't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Pilgrim sieraden

Pilgrim sieraden | Voor de handgemaakte sieraden van Pilgrim bent u bij ’t Gadehuis in Doorn aan het juiste adres. Pilgrim is een Deens merk en is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een internationaal sieraden label. 4 x per kaar brengen zij een fantastische collectie uit, waarvan u diverse items in onze winkel kunt bewonderen en kopen.

Kom langs!

Neem gewoon eens een kijkje in onze winkel! Naast Pilgrim verkopen wij ook shawls van Silk Route, shawls en tassen van Beck Sondergaard en handgemaakte yak-lederen tassen van Base-X. Maar ook voor authentieke meubelen en woonaccessoires kunt u bij ons terecht. Een bezoek aan onze winkel is een waar lifestyle avontuur!

Sieraden, horloges, …

In de collectie in onze lifestyle winkel in Doorn vindt u niet alleen sieraden van Pilgrim, maar ook horloges en zonnebrillen. Waar bent u naar op zoek? Of waarmee wilt u iemand verrassen? Wellicht iemand een armband, ketting, ring of oorbel cadeau doen? Kom langs en kijk op uw gemak, u bent van harte welkom. Pilgrim biedt vele originele en creatieve ontwerpen, er zit vast iets van uw gading bij. Kiest u voor een sieraad van Pilgrim, dan kiest u voor stijlvol en betaalbaar.

Pilgrim-sieraden-lifestyle-doorn

Betaalbare handgemaakte sieraden

Het mooie van Pilgrim is, dat dit sieraden label kwaliteit en betaalbaarheid verenigt. Hoe vaak komt het niet voor dat een prachtige ketting of armband vreselijk duur is? Daarom is Pilgrim zo een fijn merk, zij houden hun prachtige collectie ook betaalbaar. Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze lifestyle winkel in Doorn.

Meer over Pilgrim sieraden?

Wilt u meer weten over de sieraden en andere creatieve ontwerpen van Pilgrim? Dan kunt u contact opnemen of u laten informeren in onze winkel. Onze specialisten weten waar ze het over hebben. In onze winkel kunt u terecht voor mode, lifestyle, interieur accessoires en ook voor kinderen.

Volg ons ook op Facebook!