't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Lifestyle

Van sieraden tot shawls, van tassen tot sloffen. Bij ’t Gadehuis kunt u voor al deze lifestyle artikelen terecht. Ons assortiment bestaat uit diverse merken met unieke en veelal handgemaakte producten. Een greep uit de merken die wij verkopen ziet u hieronder.

Silk Route

Silk Route; de Zijde Route. Een naam die dit bedrijf op het lijf geschreven staat. Sinds jaar en dag reizen zij de wereld rond om de meest prachtige ontwerpen te vinden voor hun collecties. Shawls zijn hun specialiteit, in alle soorten en maten. Hierbij wordt gekozen voor natuurlijke materialen zoals zijde en wol in kleurrijke designs. Lees meer over Silk Route.

N&L Sieraden

N&L sieraden is opgericht door twee vriendinnen die het beste in elkaar naar boven halen. Het zijn handgemaakte oorsieraden, colliers en armbanden bedoeld om uw outfit mee af te maken. De passie waarmee de vriendinnen het meesterschap uitoefenen is terug te zien in de schoonheid van haar collecties. N&L sieraden: een lifestyle brand dat zich hoe dan ook een weg baant naar jouw sieradenlade. Lees meer over N&L Sieraden.

Bauer Basics

Bauer Basics is een stoer oorbellenmerk met een chique, sportieve uitstraling. Gemaakt met natuurlijk verantwoorde materialen in combinatie met zilver en goud op zilver. De hangers van de oorbellen zijn zowel met een creool als los verkrijgbaar. Maak uw kleding ad met deze prachtige oorbellen!

Moment by Moment

Dit merk is al sinds 1996 actief in de mode. Zij geloven er sterk in dat er gemakkelijk een perfecte look gecreëerd kan worden voor ieder moment, mits de juiste tools in handen zijn. Als u dus kleding zoekt voor een specifieke gelegenheid raden wij zeker aan om een kijkje te nemen naar de kleding van Moment by Moment. Ze staan met name bekend om hun prachtige shawls.

Felize Shoes

Dorien de Herdt is de oprichtster van dit designer schoenen merk. Het merk kenmerkt zich door pure materialen, wolvilt en stoer leer vertaald naar een schoen met eens stijlvolle eenvoudige belijning en een nonchalante fermine look. Zij gaat zelf op zoek naar het leer en praat met de makers die betrokken zijn bij dit proces. Een unieke schoen ontstaan uit het resultaat van noeste arbeid door een klein toegewijd team en loyale ambachtslieden in Zuid Europa.

Hinth

Een fairtrade sieradenmerk met handgemaakte sieraden uit Thailand. Bestaande uit een collectie van oorbellen, kettingen en ringen. De sieraden worden door Thaise vrouwen met veel liefde en bezieling gemaakt. Bij de koop van deze prachtige sieraden ondersteunt u ook de lokale bevolking. Sieraden van HINTH zijn de perfecte mix tussen draagbaar, etnisch en chique.

Kom bij ons langs!

Hebben bovenstaande producten u nieuwsgierig gemaakt? Of zou u graag meer willen weten over onze merken? Kom gezellig langs bij ons in Doorn! U kunt ook direct contact met ons opnemen via 0343-477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!