't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Unieke kleding

Bent u op zoek naar unieke kleding en accessoires? Kom naar ’t Gadehuis in Doorn en kijk uw ogen uit. Wij hebben onder andere een prachtige collectie in woondecoratie, lifestyle, kinderen en mode. Laat u inspireren door onze prachtige items, tevens afkomstig van verschillende werelddelen.

Unieke kleding en accessoires

Bij ’t Gadehuis houden we van ‘anders dan anders’. Dat is te zien aan onze prachtige collecties. Naast woonaccessoires, cadeaus, kinderspeelgoed, serviesgoed en authentieke meubelen hebben we ook prachtige mode accessoires. We hebben verschillende merken in ons assortiment, namelijk Moscow, No Man’s Land, Alchemist, JcSophie, Cambio en BY-BAR.

Moscow kleding

Moscow is een sterk merk van Nederlandse bodem. Kenmerkend voor Moscow is bovendien de hoogwaardige kwaliteit van de stoffen. Er wordt immers veel gewerkt met cashmere, pure wol, bamboo en pima katoen, hierdoor heeft Moscow een hoog draagcomfort. Moscow heeft collecties voor vrouwen. Elke collectie bestaat uit luxe kwaliteitsstukken die prachtig zijn door haar eenvoud en tevens kleurgebruik. Lees meer over Moscow kleding.

No Man’s Land

Draagcomfort en een vrouwelijke uitstraling gecombineerd. Verfijnde basics gemaakt van hoogwaardige garens  die daarnaast verrassend elegant en stijlvol zijn. Nederlandse soberheid, elegantie en tevens vakmanschap maken dit merk heel eigen.

De nauwe samenwerking met zowel de producenten als de materialenleveranciers zorgt bovendien voor de waarborging van de hoge en constante kwaliteit van No Man’s Land. Lees meer over No man’s land kleding.

Alchemist kleding

De missie van Alchemist is om mode te combineren met een ethische levensstijl. Oprichtster Caroline Mewe gelooft in duurzame mode; “Chemie begint wanneer verschillende elementen elkaar raken”. Volgens de mythe hadden Alchemisten de macht om het gewone om te zetten in het buitengewone. Alchemist draagt het Fair Wear Foundation label en het Made-by label en is daar met recht trots op. Dit garandeert dat de kleding geproduceerd is met respect voor mens en natuur. Een stijlvol Nederlands modelabel voor de zelfbewuste vrouw die trouw blijft aan haar eigen authenticiteit. Lees meer over Alchemist kleding.

JcSophie

JcSophie richt zich op de moderne vrouw. Er worden lichte stoffen gebruikt en zachte, effen kleuren met prachtige prints gecombineerd!  Er zijn 4 collecties per jaar. Namelijk; frisse en mooie kleding voor de lente, luchtige jurken voor in de zomer, comfortabele truien voor de herfst en warme jassen voor de winter. Lees hier meer over dit merk.

Cambio

Cambio is een Duits merk met een uitgebreide collectie broeken die de ideale pasvorm hebben. Het internationale merk heeft een grote groei doorgemaakt in erg korte tijd en is nu een grote internationale speler in de mode-industrie. Wat kenmerkend is voor Cambio is de ideale pasvorm, elegante materialen en opvallende details. Lees nu direct meer over Cambio.

BY-BAR

BY-BAR is een Nederlands kleding- en accessoire label dat in 2018 is opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Destijds begonnen met oorbellen en nu uitgegroeid tot een op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires. Het is een modern merk wat niet onderhevig is aan trends, waardoor het langer dan 1 seizoen gedragen kan worden. Verder bestaat de stijl van BY-BAR uit essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. Nieuwsgierig? Lees hier meer.

Kom kleding shoppen!

Kom lang bij ons in de winkel in Doorn! Heeft u misschien een specifieke vraag of wilt u  bijvoorbeeld meer informatie over de kledingmerken? Neem dan gerust contact met ons op! Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0343-477441 of kunt u mailen naar info@gadehuis.nl. Wij helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook!