't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Uniek wonen met de woonaccessoires van ’t Gadehuis

Wanneer u op zoek bent naar unieke schatten aan woonaccessoires bent u bij ’t Gadehuis op het juiste adres. U zult uw ogen uitkijken. ’t Gadehuis heeft een ruime collectie aan merken in haar assortiment om van uw huis een écht thuis te maken. Hieronder een greep uit onze collectie aan merken.

Kelim

Voor de mooiste kelimkussens en tapijten kunt u bij ons in de winkel terecht. Deze worden met de grootste zorg geselecteerd en vervaardigd in de herkomstlanden Iran, Nepal, India, Afghanistan, China, Pakistan, Marokko en Turkije. De directe inkoop en jarenlange hechte contacten van onze leverancier met de knoperijen, resulteert keer op keer in een unieke collectie kelims. Daarnaast biedt onze leverancier de mogelijkheid u in hun showroom te ontvangen om de totale collectie te bekijken. Voor meer informatie over kelim tapijten klikt u hier!

House Doctor

Bestek, keukenartikelen en textiel. manden, meubels, kussens & dekens, lampen, vazen, cadeaupapier & kaarten, haakjes en deurknoppen, theelichthouders en kandelaars, tuinaccessoires. Een unieke collectie! Meer over House Doctor collectie bij ’t Gadehuis.

Madam Stoltz

Deens woonmerk met basic en stijlvolle accessoires om je interieur mee te verfrissen! De drijvende kracht achter dit Deense woonmerk is creativiteit, India en de oude tradities van vakmanschap. Er wordt o.a. veel gebruikt gemaakt van zink, sober en stoer.

Lampe Berger

Vanaf nu verkrijgbaar bij ’t Gadehuis!

Het was in 1898, toen het ongelofelijke verhaal van Lampe Berger begon. Lampe Berger verkoopt jaarlijks meer dan 5 miljoen liter huisparfums en 800,000 Lampe Berger modellen over de hele wereld. Nu, ruim een eeuw nadat het werd uitgevonden, is Lampe Berger nog steeds succesvol. Daarom zijn wij verheugd Lampe Berger huisparfums in de collectie op te nemen! Blij en trots dat wij dit kwalitatief hoogstaande merk mogen verkopen.
Meer over de oorsprong van Lampe Berger huisparfums.

Bloomingville

Bloomingville is een Deens merk en is opgericht in het jaar 2000. Bloomingville heeft de mooiste lampen, woonaccessoires en design. De woonaccessoires van Bloomingville hebben een Scandinavische stijl. Alle producten zijn zeer uniek en van hoge kwaliteit. Het design van de producten wordt grotendeels door eigen designers gedaan. De artikelen worden vervolgens geproduceerd in Afrika en Azië.

Wij begroeten u graag in onze winkel!

Heeft u iets gezien dat u aanspreekt of bent u nieuwsgierig naar alle unieke woonaccessoires in ons assortiment, kom dan bij ons langs in Doorn! Wij zijn zes dagen in de week voor u geopend. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! Wij begroeten u graag bij ’t Gadehuis! Volg ons ook op Facebook!

Volg ons ook op Facebook!