't Gadehuis

Alles voor de kids

Wij hebben een breed assortiment aan producten voor kinderen. Van nostalgische opbergdozen tot klassiek-romantische kleding of servies. Zo hebben het merk Kenana in ons assortiment met handgemaakte producten of bijvoorbeeld het merk Powellcraft met haar klassiek-romantische stijl. Alles voor de kids!

Froy & Dind

Froy & Dind stapel dozen. Het begin van een groot succes! Adinda & Froya, twee mama’s die met veel plezier, passie en ook de slappe lach, de mooiste prenten en producten ontwerpen voor groot en klein. Inmiddels is er een collectie postkaarten, badges, magneten, ringmappen, blikken dozen en magneetborden. Alles een patchwork van prenten en stofjes van vroeger, en herinneringen verzameld door de jaren heen. Een tikkie nostalgisch met een frisse wind en kleurtjes erdoorheen!

Powellcraft

Nurse Ragdoll, de collectie van Powellcraft bestaat uit handgemaakte producten voor de baby -en kinderkamer in romantisch-engelse stijl. Klassieke pastellen kenmerken de producten, tevens zijn ze gebruiksvriendelijk en lieflijk zoet. Alles van dit merk kun je bij ’t Gadehuis vinden. Van babydekentjes en badcapes, tot slabbetjes en geboorteslingers. Fijne cadeaus om te geven of te krijgen!

Kenana

De zachte, wollen knuffels en plaids van Kenana Knitters zijn met de hand gebreidt door plattelandsvrouwen in Kenia. De wol wordt uitsluitend gekleurd met natuurlijke grondstoffen en is afkomstig van lokale schapen. Als je een Kenana Knitters knuffel koopt, investeer je direct in de persoonlijke ontwikkeling van deze vrouwen en hun gezinnen. Zowel de vrouwen als hun gezin krijgen toegang tot goed onderwijs en medische verzorging. Aan elke unieke knuffel zit een kaartje met de naam van de vrouw die hem gemaakt heeft.

Melamine servies

Ons melamine servies is sterk en vaatwasmachinebestendig. Perfect voor zowel picknicks, feestjes of gewoon voor op de eigen keukentafel!
Van borden en kommen tot mokken en bekers. We hebben een zeer uitgebreide collectie van o.a. Emma Bridgewater, Peter Rabbit en Nathalie Lété.

Jeugdsentiment met het Molletje

Het ontstaan van Molletje. Zoals een sprookje begint, er was eens…

…. een lieve man, Zdenek Miler, die actief was als filmmaker en illustrator van boeken voor kinderen. In alle afleveringen maakt Molletje geluiden en typische woordjes, een soort peutertaal. Molletje is een vrolijk, schattig, sociaal diertje en leeft in een dierenrijk zonder klassenverschil. Samen met zijn vriendjes muis, konijn, kikker en egel beleeft hij spannende avonturen.

Het laatste filmpje is in 2002 gemaakt, toen Zdenek Miler al 81 jaar oud was. Bij ons in de winkel vind u de dvd-tjes maar ook knuffels, speelgoed en boeken.

Kom bij ons langs!

Bent u geinteresseerd in een van bovenstaande merken of wilt u de producten eens bekijken? Kom dan vooral langs bij ons in Doorn. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een bepaald merk? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 0343-477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl. Wij begroeten u graag!