't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

In stijl genieten

Handige keukenhulpen of in stijl met z’n allen genieten van een brunch of diner? Dan bent u bij ’t Gadehuis op het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan merken, dus voor een ieder wat wils! Unieke, stijlvolle producten die geïnspireerd zijn op onder andere de Engelse en Franse interieurtrends.

Appolia

Het Franse merk Appolia biedt een ruim assortiment aan prachtige ovenschalen in veel verschillende kleuren. De schalen zijn bovendien geschikt voor magnetron, oven, vaatwasser en vriezer.

Laguiole

Laguiole messen zijn handgemaakt volgens de traditionele vorm en methodes uit de gelijknamige streek in Zuid-Frankrijk. Helaas is er onder deze naam veel nep verkrijgbaar doordat Laguiole geen gedeponeerd merk is. Noch de naam, noch de kenmerken zijn wettelijk beschermd. Wij accepteren dan ook alleen messen van de leveranciers indien het echtheidscertificaat meegeleverd is. U kunt bij ons terecht voor kaas, boter, kelners, zak, tafel  de steak-messen die vervolgens werkelijk door het vlees heen glijden.

Emma Bridgewater

Het gezin en het landleven zijn de twee belangrijkste inspiratiebronnen voor de bijzondere Engelse ontwerpen van Emma Bridgewater. Het serviesgoed wordt immers met de hand gemaakt in Stoke-on-Trent, Staffordshire. De gesponste patronen worden met de hand gedecoreerd en het Emma Bridgewater servies is tevens vaatwasser-en magnetron bestendig. Wij hebben bovendien een enorm diverse collectie voorradig waar je hebberig van zult worden!

Tafellinnen

Als het om linnengoed gaat, bent u bij ’t Gadehuis aan het goede adres. Wij leveren een breed assortiment tafel-en keukenlinnen zoals theedoeken, schorten, servetten, placemats, lopers en tafelkleden. Ook kunt u bij ons terecht voor linnen met een coating op de rol, afneembaar en wasmachine bestendig. Linnen is een puur, ecologisch geteeld product en geeft bovendien een stijlvolle, nonchalante sfeer.

Ekelund Weavers

Met trots presenteert Ekelund haar geweven textielcollecties. Sinds 1692 maakt dit Zweedse familiebedrijf textiel met prachtige ingeweven patronen. Volgens een sterke traditie, – onderzoek suggereert bovendien dat ze misschien wel het oudste door familie beheerd textielbedrijf ter wereld zijn.

Kom gezellig langs!

Bent u nieuwsgierig geworden naar bovenstaande merken en wilt u bovendien de producten graag eens in het echt bekijken? Kom gezellig bij ons langs in Doorn! Heeft u misschien een specifieke vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons tevens telefonisch bereiken via 0343-477441. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@gadehuis.nl Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!