't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Alles voor de kids

Wij hebben een mooi servies voor de kids.

Melamine servies

Ons melamine servies is sterk en vaatwasmachinebestendig. Perfect voor zowel picknicks, feestjes of gewoon voor op de eigen keukentafel!
Van borden en kommen tot mokken en bekers. We hebben een zeer uitgebreide collectie van o.a. Emma Bridgewater, Peter Rabbit en Nathalie Lété.

Janod

Janod is een Frans merk dat zich specialiseert in traditioneel speelgoed en spelletjes die van hout en karton gemaakt zijn. Het bestaat al sinds 1970 en is nog steeds erg populair. Dit komt doordat Janod goed met de tijd mee heeft kunnen gaan. Het merk is gestart door Louis Janod in het plaatsje Orgelet. Het merk focuste zich toen vooral op speelgoed als spinners en YoYo’s.

Bloomingville Mini

Bloomingville Mini is een Scandinavisch merk en heeft de mooiste kinderaccessoires en kindermeubel collectie. Alle producten zijn uniek en van hoge kwaliteit waardoor u de prachtigste baby- en kinderkamers creëert. Het design van de producten wordt grotendeels door eigen designers gedaan. De artikelen worden vervolgens geproduceerd in Afrika en Azië.

Kom bij ons langs!

Bent u geïnteresseerd in bovenstaand merk of wilt u de producten eens bekijken? Kom dan vooral langs bij ons in Doorn. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een bepaald merk? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 0343-477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl. Wij begroeten u graag!

Volg ons ook op Facebook!