't Gadehuis

Unieke kleding

Bent u op zoek naar unieke kleding en accessoires? Kom naar ’t Gadehuis in Doorn en kijk uw ogen uit. Wij hebben een prachtige collectie in woondecoratie, lifestyle, kinderen en mode. Laat u inspireren door onze prachtige items, afkomstig van verschillende werelddelen.

Unieke kleding en accessoires

Bij ’t Gadehuis houden we van ‘anders dan anders’. Dat is te zien aan onze prachtige collecties. Naast woonaccessoires, cadeaus, kinderspeelgoed, serviesgoed en authentieke meubelen hebben we ook prachtige mode accessoires. We hebben verschillende merken in ons assortiment, namelijk Anecdote, Alchemist, Inti Knitwear, Ruby Brown en MOSCOW.

MOSCOW kleding

MOSCOW is een sterk merk van Nederlandse bodem. Kenmerkend voor Moscow is de hoogwaardige kwaliteit van de stoffen. Er wordt veel gewerkt met cashmere, pure wol, bamboo en pima katoen, hierdoor heeft Moscow een hoog draagcomfort.

Mannen, vrouwen en kinderen

MOSCOW heeft collecties voor vrouwen, mannen en kinderen. Elke collectie bestaat uit luxe kwaliteitsstukken die krachtig zijn door haar eenvoud en kleurgebruik. Lees meer over MOSCOW kleding.

No Man’s Land

Draagcomfort en een vrouwelijke uitstraling gecombineerd. Verfijnde basics gemaakt van hoogwaardige garens zijn verrassend elegant en stijlvol. Nederlandse soberheid, elegantie en vakmanschap maken dit merk heel eigen.

De nauwe samenwerking met de producenten en materialenleveranciers zorgt voor de waarborging van de hoge en constante kwaliteit van No Man’s Land. Lees meer over No man’s land kleding.

Alchemist kleding

De missie van Alchemist is om mode te combineren met een ethische levensstijl. Oprichtster Caroline Mewe gelooft in duurzame mode; “Chemie begint wanneer verschillende elementen elkaar raken”. Volgens de mythe hadden Alchemisten de macht om het gewone om te zetten in het buitengewone. Alchemist draagt het Fair Wear Foundation label en het Made-by label en is daar met recht trots op. Dit garandeert dat de kleding geproduceerd is met respect voor mens en natuur. Een stijlvol Nederlands modelabel voor de zelfbewuste vrouw die trouw blijft aan haar eigen authenticiteit. Lees meer over Alchemist kleding.

Anecdote kleding

Het Nederlandse modelabel Anecdote vernieuwt klassieke items. Zachte vesten en truitjes, jurken en broekjes, gecombineerd met seizoensgebonden accessoires zoals de perfecte sjaal, om de Anecdote-look compleet te maken.Geen high-fashion catwalk stuff, maar mooie draagbare essentials. Van het soort dat u en uw vriendinnen wel elke dag zouden willen dragen! Lees meer over Anecdote kleding.

Kom kleding shoppen!

Kom lang bij ons in de winkel in Doorn! Heeft u misschien een specifieke vraag of wilt u meer informatie over de kledingmerken? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 0343-477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl. Wij helpen u graag verder!