't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Lifestyle Doorn

Voor Lifestyle in Doorn bent u bij ’t Gadehuis aan het juiste adres. In onze prachtige winkel aan de Kampweg vindt u lifestyle accessoires van diverse merken. Kenmerkend voor deze merken zijn authenticiteit en liefde voor het vak. Merken die werken met passie voor hun producten en zich invoelen in de behoeften van de consument.

Lifestyle accessoires

Wij bieden een breed palet van woonaccessoires tot aan mode. Onze lifestyle afdeling schaart zich daartussen en omvat de volgende producten:

  • Handgemaakte sieraden.
  • Shawls van natuurlijke materialen.
  • Handgemaakte yuk-lederen tassen.
  • Tassen van andere stoffen en T-shirts.

Handgemaakte sieraden

Voel je mooi, voel je waardevol. De handgemaakte sieraden van Pilgrim Jewellery geven je het gevoel van schoonheid. ’t Gadehuis in Doorn verkoopt ook horloges en zonnebrillen van dit merk.

Shawls van natuurlijke materialen

Shawls in prachtige en kleurrijke ontwerpen, vervaardigt van natuurlijke materialen zoals zijde en wol. ’t Gadehuis verkoopt shawls van Silk Route in alle soorten en maten. Een shawl van Silk Route enerveert je dag.

Handgemaakte lederen tassen

Base-X levert handgemaakte yak-lederen tassen, van hoge kwaliteit. De tassen zijn robuust en het leer leeft op door gebruik.. Karakter vormt zich met de tijd en dat geldt zeker voor deze stoere tassen.

Tassen en T-shirts

Tassen en T-shirts van Scandinavische eenvoud met unieke prints. Beck Sondergaard hanteert een creatief kleurenpalet in het ontwerpen en realiseren van tassen, T-shirts en shawls. De prints zullen je verrassen.

Contact over lifestyle in Doorn

Interesse gekregen in onze lifestyle accessoires? Kom langs in onze landelijke winkel aan de Kampweg 11 in Doorn. U vindt hier de meest uiteenlopende producten van hoge kwaliteit. Heeft u vragen? Bel 0343 477441 of mail info@gadehuis.nl. Wij kijken naar u uit!

Volg ons ook op Facebook!