't Gadehuis

Zenza

Dit merk is vooral bekend om haar “zenzationele” lampencollectie. Handgemaakt, wat net dat beetje extra waarde en schoonheid geeft. Ook voor de ambachtsman; die voor het vervaardigen een “fair” loon ontvangt. Good for your home, good for their home!

Kelim

Voor de mooiste kelimkussens en tapijten kunt u bij ons in de winkel terecht. Deze worden met de grootste zorg geselecteerd en vervaardigd in de herkomstlanden Iran, Nepal, India, Afghanistan, China, Pakistan, Marokko en Turkije. De directe inkoop en jarenlange hechte contacten van onze leverancier met de knoperijen, resulteert keer op keer in een unieke collectie kelims. Daarnaast biedt onze leverancier de mogelijkheid u in hun showroom te ontvangen om de totale collectie te bekijken. Voor meer informatie over kelim tapijten klikt u hier!

House Doctor

Bestek, keukenartikelen en textiel. manden, meubels, kussens & dekens, lampen, vazen, cadeaupapier & kaarten, haakjes en deurknoppen, theelichthouders en kandelaars, tuinaccessoires. Een unieke collectie! Meer over House Doctor collectie bij ’t Gadehuis.

Madam Stoltz

Deens woonmerk met basic en stijlvolle accessoires om je interieur mee te verfrissen! De drijvende kracht achter dit Deense woonmerk is creativiteit, India en de oude tradities van vakmanschap. Er wordt o.a. veel gebruikt gemaakt van zink, sober en stoer.

Linum

De Zweedse textielproducten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik binnen en buitenshuis. Van tafellinnen tot kussenhoezen. Er wordt gebruik gemaakt van katoen, linnen en zijde. Mixen & Matchen kan naar hartenlust met dit merk door de kleurkeuzes en tijdloze patronen!

Lampe Berger

Vanaf nu verkrijgbaar bij ’t Gadehuis!

Het was in 1898, toen het ongelofelijke verhaal van Lampe Berger begon. Lampe Berger verkoopt jaarlijks meer dan 5 miljoen liter huisparfums en 800,000 Lampe Berger modellen over de hele wereld. Nu, ruim een eeuw nadat het werd uitgevonden, is Lampe Berger nog steeds succesvol. Daarom zijn wij verheugd Lampe Berger huisparfums in de collectie op te nemen! Blij en trots dat wij dit kwalitatief hoogstaande merk mogen verkopen.
Meer over de oorsprong van Lampe Berger huisparfums.