't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Zenza Woonaccessoires combineert oudheid met een moderne touch

Zenza Woonaccessoires is inmiddels een begrip geworden. Het merk heeft dan ook een rijke historie met haar roots in het oude Egypte. De eigenaresse en designer reisde twintig jaar geleden af naar Egypte om inspiratie op te doen voor haar nieuwe collectie Zenza Woonaccessoires. Zij kwam terug, overspoeld met idee├źn en met de liefde van haar leven. Samen met haar man Hussein werken ze vol passie aan de mooiste Zenza woonaccessoires.

Zenza Woonaccessoires, bekend om fraaie lampen.

Zenza Woonaccesoires staat vooral bekend om de schitterende collectie lampen. De Zenza lampen zouden in de Arabische oudheid niet hebben misstaan. Toch hebben de lampen altijd iets verfrissends en moderns. Elke lamp is een zoektocht en beeld de unieke samensmelting van de oudheid en de huidige tijd uit.

Zenza “pendant” lampen, taffellampen en wandlampen

De schitterende “pendant” lampen hangen als het waren als een “ketting” of “hangertje” aan het plafond. U kunt deze lampen het best omschrijven als mystieke pareltjes. Overdag zijn deze lampen weinig opvallend, maar ’s avonds komen deze “pendant” lampen echt tot hun recht. De tafellampen van Zenza zouden niet misstaan in een Arabisch paleis. Ingetogen, zonder potsierlijk over te komen. ’s Avonds een lust voor het oog. De Zenza tafellampen zijn onderdeel van de gehele Zenza woonaccessoires lijn. De wandlampen van Zenza zijn in dezelfde dessins te verkrijgen als de tafellampen en pendant lampen. Echter worden de meeste hoekiger of in een halve cirkel ontworpen zodat er een mooie spreiding van indirect licht ontstaat.

Zenza plafoniere en overige Zenza woonaccessoires

De plafonieres van Zenza zorgen voor een dromerige sfeer in uw vertrek. Een mooie zijdelingse spreiding van warm licht en mooie schaduwen sieren uw woonkamer of vertrek zodat u zich in de mythische sferen van de oudheid waant. Zenza is bekend om de schitterende lampen maar fabriceert nog veel meer. Kussens, tapijten, meubels, kaarsenhouders en nog veel meer. Wist u dat Zenza zich ook sterk maakt voor een evenredige verdeling van de inkomsten? Ook de mensen die alle mooie woonaccessoires fabriceren krijgen echt een eerlijk deel van de inkomsten. Zo is het aankleden van uw woning met de woonaccessoires van Zenza ook goed voor de woning van degene die de mooi spullen voor u maken!

Interesse in Zenza Woonaccessoires?

Bent u net zo enthousiast over de mooie collectie woonaccessoires van Zenza als wij? Kom dan snel eens een kijkje nemen in onze mooie winkel in Doorn. ’t Gadehuis is een schatkamer vol leuke en intrigerende woonidee├źn die u eenvoudig ook bij u thuis kunt toepassen! Overweldigd door alle leuke spulletjes? Wij helpen u graag een goede keuze te maken uit onze collectie. Ook voor woonadvies kunt u dus met een gerust hart bij ’t Gadehuis terecht. Heeft u vragen over het merk of een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0343 – 477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in ’t Gadehuis?

Volg ons ook op Facebook!