't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Unieke woonaccessoires

Bent u op zoek naar unieke woonaccessoires? Wilt u items die net even anders zijn dan normaal? Dan zit u helemaal goed bij ’t Gadehuis in Doorn!

Over ’t Gadehuis

’t Gadehuis is een woonwinkel vol met woonschatten. Wij kunnen het dan ook zeker geen normale woonwinkel noemen, zodra u binnen bent zult u namelijk het gevoel hebben in een ruimte vol schatten te staan. Wij halen onze woonaccessoires en hebbedingen van over de hele wereld. Zo bent u er altijd zeker van dat u iets unieks vindt. Bij ’t Gadehuis kunt u terecht voor woonaccessoires, cadeaus, kinderspeelgoed, serviesgoed en authentieke meubelen, maar we hebben ook prachtige mode van unieke kledingmerken, zoals Anecdote, Alchemist, Inti Knitwear, Ruby Brown en Moscow.

Unieke woonaccessoires

Voor unieke woonaccessoires moet u zeker een bezoekje brengen aan ’t Gadehuis in Doorn. Met een mix van accessoires en hebbedingen uit India, China en Europa zit er altijd wel iets tussen wat in uw huis niet mag ontbreken. Onze woonaccessoires bestaan uit producten zoals kussens, vloerkleden, kelims, vazen, spiegels en andere prachtige items.
Naast woonaccessoires hebben we ook prachtig serviesgoed van merken als Laguiole, Emma Bridgewater, Comptoir de Famille en Ekelund Weaver. Dit mooie serviesgoed fleurt uw hele servieskast op. De mix van verschillende culturen en designs van onze producten geven iedere woonkamer een uniek tintje. Wij raden u dan ook vooral aan om lekker te combineren en uw gevoel te volgen. Zo maakt u van uw huis een thuis en creëert u uw eigen leefomgeving met inspiratie uit verschillende culturen.

Bezoek de winkel in Doorn

Wilt u meer informatie over onze producten of bent u gewoon benieuwd naar onze unieke woonaccessoires? Kom dan snel langs bij onze winkel in Doorn, wij heten u graag welkom!