't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Sophie de Giraf

Sophie de Giraf is speelgoed voor baby’s die tandjes beginnen te ontwikkelen. Zo kunnen ze in de giraf bijten om het proces van de ontwikkeling van tandjes een fijnere ervaring te maken. Het speelgoed is gemaakt in het Franse plaatsje “Oise”, dichtbij Parijs, door Delacoste. Tegenwoordig wordt het gemaakt door Vulli, die zich in de Franse plaats Rumility bevinden. Het speeltje is uitgegroeid tot een icoon in Frankrijk, waar er meer verkocht worden dan er baby’s geboren worden.

Sophie de Giraf helpt baby’s wanneer ze tandjes ontwikkelen

Het speeltje is speciaal ontwikkeld om baby’s hun pijn te verminderen wanneer ze tandjes ontwikkelen. Zo kunnen ze op Sophie’s oren, benen en hoorntjes bijten om hun pijn te verzachten. De giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van gevaarlijke substanties. Zo is het uitermate geschikt voor uw baby om op te kauwen. Inmiddels is er meer speelgoed van Sophie de Giraf beschikbaar dan alleen het kauw speeltje. Zo zijn er ook boekjes, dekentjes, bad speelgoed en bestek met Sophie de Giraf print beschikbaar voor uw kleintje.

Ultieme geschenk voor een babyshower

Deze schattige kleine giraf is het perfecte cadeau om te geven op een babyshower gezien elke baby vroeg of laat de tandjes gaat ontwikkelen. De afgelopen jaren is het speeltje uitgegroeid tot het meest verkochte baby speeltje om de pijn van de ontwikkeling van de tandjes mee te verzachten. Daardoor bent u verzekerd van een geweldig cadeau om te geven bij een babyshower.

Interesse in kinder speelgoed?

Indien u interesse heeft in het Sophie de Giraf speeltje of ander speelgoed, bent u altijd welkom om langs te komen in onze winkel. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen middels het contactformulier indien u vragen heeft. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Volg ons ook op Facebook!