't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Bent u op zoek naar een serviesgoed in de omgeving Doorn? Dan is ’t Gadehuis uw woonwinkel. Wij hebben een ruim assortiment aan servies en accessoires om de tafel mooi te dekken voor uw brunch of diner. We hebben voor ieder wat wils. Unieke, stijlvolle producten die geïnspireerd zijn op onder andere de Engelse en Franse interieurtrends. Met merken zoals Appolia, Laguiole en Emma Bridgewater. Ook verkopen we het prachtige Franse merk Comptoir de Famille, zij hebben complete sets van borden, kommen, schalen, kopjes, karaffen en glaswerk!

Tafelen

Naast serviesgoed kunt u bij ons ook terecht om uw tafel helemaal af te dekken. Denk hierbij dan aan een breed assortiment aan tafel- en keukenlinnen zoals theedoeken, schorten, servetten, placemats, lopers en tafelkleden. Dus hoe gaat u de tafel dekken voor de brunch of diner?

Woondecoratie

Naast serviesgoed en tafellinnen beschikt ’t Gadehuis over een ruim assortiment aan woondecoratie om uw huis helemaal af te maken. U kunt bij ons terecht voor:

  • Meubels
  • Huisparfums
  • Kussens en tapijten
  • Serviesgoed
  • Linnen voor op tafel en textiel
  • Dekbedhoezen en bedlakens
  • theelichthouders en kandelaars

Woonwinkel Doorn

’t Gadehuis is de plek om woonaccessoires te kopen in omgeving van Doorn. Wij hebben zoals gezegd een ruim assortiment in allerlei verschillende woon- en lifestyle accessoires. Kom je ook langs om een kijkje te nemen in onze prachtige collecties? Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden of juist advies te bieden.

Meer informatie? Neem direct contact op!

Wilt u meer informatie over het serviesgoed in omgeving Doorn? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt een afspraak met ons maken om bij ons langs te komen. Ook voor andere artikelen op het gebied van wonen, mode, lifestyle en artikelen voor kinderen, kan u bij ons terecht. Wij zijn van dinsdag tot zaterdag geopend. Onze winkel bevindt zich op Kampweg 12 in Doorn. Wij helpen u in de winkel uiteraard graag verder.

Volg ons ook op Facebook!