't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Naco baby slofjes en ander fijn textiel van Naco Trade

Het bijzondere aan Naco baby slofjes is dat ze gemaakt zijn van schapenbont. 100% ecologisch vervaardigd ademend en warm. Al het textiel van Naco Trade wordt met een speciale gedachte gemaakt: ze zijn authentiek en pretentieloos maar met een geweldige schoonheid. In onze woonwinkel ’t Gadehuis in Doorn verkopen we diverse producten van Naco. Zoals badmatten, vloerkleden en opbergmanden.

schapenbonten slofjes
Over Naco baby en Naco Trade

Naco Trade maakt textiel en accessoires voor het leven. Ze maken gebruik van vakmanschap uit alle delen van de wereld. Ze maken prachtige vloerkleden in nieuwe kleuren die gemaakt zijn van gerecycled textiel. Ze hebben ook gehaakte opbergmanden in allerlei maten. Deze manden zijn ook handgemaakt dus elke mand is weer uniek. Naco Trade staat voor bijzondere producten uit de hele wereld. Met deze producten willen ze de kwaliteit van leven verbeteren. Textiel en Naco baby spullen om van te genieten.

Ook genieten van Naco baby slofjes of ander Naco Trade textiel?

Wilt u ook genieten van Naco baby slofjes of uw badkamer aankleden met de unieke en opvallende textielproducten van Naco Trade? Kom dan eens lang bij ’t Gadehuis. Wij hebben altijd een interessant aanbod van Naco Trade textiel op voorraad. Naco producten zijn uitstekend te gebruiken om te “mix & matchen”. Graag geven we u een uitgebreid advies hoe Naco textiel in uw woning te gebruiken. Wij heten u graag van harte welkom in onze gezellige winkel in Doorn!

Naco Trade kussensNaco Trade voorbeeld

 

 

 

 

 

 

Volg ons ook op Facebook!