't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Laguiole messen

Laguiole messen

Laguiole messen | Laguiole messen zijn handgemaakte messen uit de Franse regio Laguiole, met het kenmerkende logo van een bij op het mes. Een Laguiole mes kenmerkt zich onder andere door zijn lengte, eenzijdig geslepen lemmet en het elegante, mooi in de hand liggende heft. ’t Gadehuis in Doorn verkoopt deze prachtige originele Laguiole messen. U kunt bij ons terecht voor kaasmessen, botermessen, kelnersmessen, zakmessen, tafelmessen en de steakmessen die werkelijk door het vlees heen glijden.

Wees waakzaam voor onechte Laguiole messen

Helaas zijn er veel onechte Laguiole messen in omloop; Laguiole is namelijk geen vastgelegd merk. De onechte messen zijn vaak niet handgemaakt en de kwaliteit van de materialen is inferieur. Tegenwoordig worden alle echte Laguiole messen geleverd met een certificaat van echtheid. Ook al heeft een Laguiole mes vaak duidelijke kenmerken, ze zijn niet altijd allemaal aanwezig en soms worden er ook originele messen in opdracht gemaakt met andere logo’s op het staal. Het certificaat is voor de niet-ingewijde liefhebber dan ook de enige manier om 100% zeker te zijn.

Elk Laguiole mes dat u bij ons aanschaft, is dan ook voorzien van een dergelijk certificaat. Hiermee koopt u, behalve messen van absolute topkwaliteit en een prachtige uitstraling, ook de zekerheid dat u in het bezit bent van een origineel.

Meer informatie over onze Laguiole messen

Wilt u meer weten over deze prachtige Franse messen? Kom dan gerust eens langs bij ons in de winkel. Wij vertellen u graag alles wat wij weten. Naast Laguiole messen kunt u bij ons terecht voor allerlei andere artikelen voor aan tafel, woonaccessoires, mode- en lifestyle artikelen. Onze gezellige winkel, centraal gelegen in Doorn is zeker de moeite waard om eens te bezoeken! Wilt u weten of wij het Laguiole mes op voorraad hebben dat u in gedachten heeft? Neem gerust even contact met ons op.

Volg ons ook op Facebook!