't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Inti Knitwear, wollen kleding

Bij ’t Gadehuis verkopen we niet alleen prachtige woonaccessoires, maar we hebben ook een unieke collectie met mode accessoires van de merken Anecdote, Alchemist, Inti Knitwear en Ruby Brown. Inti Knitwear is een uniek Nederlands knitwear label. Het label ontwerpt wollen kleding, wat vervolgens gemaakt wordt in samenwerking met de lokale bevolking in Ecuador. Wat dit mooie knitwear label bovendien zo uniek maakt? Op elk kledingstuk vindt u de naam van de maakster terug.

Inti Knitwear

De wollen kleding van het label Inti Knitwear wordt gemaakt met liefde en respect voor mens en milieu. Dit Fairtrade label heeft prachtige, comfortabele en unieke kledingstukken. Wij zijn er dan ook trots op dat we een aantal van deze kledingstukken bij ’t Gadehuis kunnen aanbieden. Alle stukken zijn bovendien uniek en handgemaakt en dat ziet u meteen.

  • Knitwear label
  • Fair Trade
  • Uniek
  • Duurzaam
  • Comfortabel

inti-knitwear-kleding

Over ’t Gadehuis

’t Gadehuis is van origine een woonwinkel, waar steeds meer leuke items aan toegevoegd zijn. Zo hebben we inmiddels ook een prachtig mode assortiment, met kleding en accessoires van unieke en bijzondere merken. Inti Knitwear is één van deze labels, waar we erg trots op zijn. Naast prachtige mode items hebben we ook woonaccessoires, lifestyle accessoires, kinderspeelgoed, serviesgoed, cadeaus en meer. U zult uw ogen uitkijken in onze winkel vol unieke items met prachtige designs afkomstig van overal ter wereld. U bent altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen en u te laten verassen door ons unieke assortiment.

Assortiment

Heeft u nog vragen of opmerken over ons assortiment Inti Knitwear kleding of over ander modemerken zoals MOSCOW, Anecdote, Alchemist of Ruby Brown? Neem gerust contact op per mail of telefoon, wij helpen u namelijk graag verder. Of kom langs in onze mode en lifestyle winkel in Doorn, er valt een hoop te ontdekken. Wij zien naar u uit!

Volg ons ook op Facebook!