't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Felize Shoes

Met passie voor schoenen en accessoires opgericht door Dorien de Herdt. Zij is al vanaf de jaren 90 actief binnen de schoenenbranche. Destijds is haar liefde voor vakmanschap, leer, schoenen en tassen ontstaan. Zij werkt elke dag hard aan Felize vanuit haar studio aan huis. Het merk kenmerkt zich door het gebruik van pure materialen, zoals wol vilt en stoer leer vertaald naar een schoen, tas of hoed.

Werkwijze van Felize Shoes

Dorien de Herdt werkt vanuit huis in haar studio. Maar ze gaat ook regelmatig de deur uit om langs de werkplaatsen en ateliers te gaan waar de producten van Felize worden geproduceerd. Deze ateliers bevinden zich in Zuid-Europa. Waar een toegewijd team en loyale ambachtslieden de collectie werkelijkheid maken. Felize laat de producten door deze kleine ateliers vervaardigen, zodat het vakmanschap van hen tegen een eerlijke prijs gebeurt. Felize Shoes is een eerlijk merk waar het belang van de normen en waarden van de Zuid-Europese ambachtslieden gewaarborgd blijven.

Kwaliteit en producten van Felize

Dorien de Herdt zorgt zelf voor het leer dat gebruikt wordt voor de producten, zodat de kwaliteit en eerlijkheid van het leer gewaarborgd blijft. Verder bestaan de producten uit pure materialen, zoals wol vilt en leer met stijlvolle eenvoudige belijningen en een nonchalant vrouwelijk uiterlijk. De producten zijn resultaat van handarbeid door vakmensen uit kleine ateliers in Zuid-Europa.

Naast schoenen produceert en verkoopt Felize Shoes ook andere kledingstukken. De collectie bestaat namelijk uit de volgende soort producten:

  • Espadrilles
  • Sneakers
  • Schoenen
  • Laarzen
  • Hoeden
  • Tassen

Zo kun je dus een prachtig matchende look creëren door verschillende kledingstukken van Felize aan te schaffen.

Bezoek onze winkel of neem contact met ons op

Als je interesse hebt in Felize Shoes of één van de andere merken die wij verkopen kom dan eens langs in de winkel. Je kunt ook contact met ons opnemen middels het contactformulier indien je vragen hebt.

 

Volg ons ook op Facebook!