't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Alchemist fashion, mode collectie

Bent u op zoek naar bijzondere en duurzame kleding en accessoires? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Bij ’t Gadehuis hebben we een prachtige mode collectie. U vindt bij ons bijzondere merken zoals Anecdote, Alchemist, Inti Knitwear en Ruby Brown. Alchemist is een stoer kledingmerk met een vrouwelijke touch. Er wordt veel gewerkt met duurzame stoffen zoals linnen, wol en biologisch katoen. Het Nederlandse modelabel is speciaal voor de zelfbewuste vrouw. De vrouw die trouw blijft aan haar eigen authenticiteit.

Duurzaam en eerlijk

Wanneer u bewust en duurzaam leeft, wilt u natuurlijk ook eerlijke kleding en accessoires hebben. Alchemist speelt hier op in. Het merk produceert zoveel mogelijk items in Europa. Hier wordt streng toegezien op kwaliteit van de producten en eerlijke arbeidsomstandigheden. De collecties worden met grote zorg geproduceerd, er wordt nauw op gelet dat de productiewijze niet schadelijk is voor het milieu. Doordat de productie in Europa plaats vindt, wordt het benodigde transport en de bijbehorende CO2 uitstoot zoveel mogelijk beperkt.

Alchemist fashion bij ’t Gadehuis

De missie van het modelabel is om mode te combineren met een ethische lifestyle. Het merk draagt het ‘Fair Wear Foundation’ label en het ‘Made-by’ label, dit garandeert dat de kleding geproduceerd is met respect voor mens en natuur. Bij ’t Gadehuis zijn wij dan ook erg trots dat we dit label aan ons assortiment hebben mogen toevoegen.

Waarom voor Alchemist Fashion kiezen?

  • Fair Wear Foundation label
  • Made-by label
  • Duurzaam
  • Eerlijk
  • Uitstekende kwaliteit

Meer over mode bij ’t Gadehuis in Doorn?

Wilt u meer weten over Alchemist fashion of één van onze andere modelabels MOSCOW, Inti Knitwear, Ruby Brown of Anecdote? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag alles over ons assortiment. Of kom naar onze mode en lifestyle winkel in Doorn en kijk uw ogen uit! Bekijk heerlijk op uw gemak ons prachtige assortiment! Volg ons ook op Facebook!

alchemist-fashion