't Gadehuis

Lifestyle

Van sieraden tot shawls, van tassen tot sloffen. Bij ’t Gadehuis kunt u voor al deze lifestyle artikelen terecht. Ons assortiment bestaat uit diverse merken met unieke en veelal handgemaakte producten. Een greep uit de merken die wij verkopen ziet u hieronder.

Pilgrim Jewellery

Na 30 jaar is dit Deense merk uitgegroeid tot een internationaal sieradenlabel. Handgemaakte sieraden waardoor u zich nog mooier voelt. Met de vinger stevig op de pols van de mode brengen zij vier keer per jaar een fantastische collectie, waaronder ook horloges en zonnebrillen. Betaalbaar en stijlvol. Lees meer over Pilgrim Jewellery.

Silk Route

Silk Route; de Zijde Route. Een naam die dit bedrijf op het lijf geschreven staat. Sinds jaar en dag reizen zij de wereld rond om de meest prachtige ontwerpen te vinden voor hun collecties. Shawls zijn hun specialiteit, in alle soorten en maten. Hierbij wordt gekozen voor natuurlijke materialen zoals zijde en wol in kleurrijke designs. Lees meer over Silk Route.

Becksöndergaard

Liefde voor mode en ondernemerschap. Lis Beck en Anna Søndergaard richtte in 2003 het label Becksöndergaard op. Een label waar de liefde voor unieke prints en Scandinavische eenvoud van af spat! Met een speels kleurenpalet creëren ze de mooiste shawls, tassen en t-shirts en veroverden ze de rest van Europa. Lees meer over Becksöndergaard.

Base -X

Het Nederlandse Base-x van meubelontwerper Gerard van den Berg staat voor handgemaakte yak-lederen tassen. Stoere kwaliteitstassen die een leven lang bij u blijven. Pure tassen die uniek zijn door het ruige yakleer en door het dragen steeds meer karakter krijgen doordat kleur en materiaal doorleefd raken. Door het tijdloze design zal de tas u nooit gaan vervelen. Het yakleer wordt afgewerkt met een onzichtbare water- en vuilwerende finish. Het leer hersteld zichzelf van krassen en leeft met u mee.

Ruby Brown sloffen

De vrouw achter het kleurrijke Nederlandse sloffen-merk is Martine de Grauw. Zij heeft sinds 2003 naam gemaakt met haar unieke stijl in de wereld van pantoffels. Zoals de handgebreide hotsocks die we in alle woon- en damesbladen voorbij zien komen. Maar waar is waar; eenmaal aan wilt u ze ook niet meer uittrekken! Bij ons vindt u een verrassende collectie zowel qua kleuren als modellen. Lees meer over Ruby Brown sloffen.

Kom bij ons langs!

Hebben bovenstaande producten u nieuwsgierig gemaakt? Of zou u graag meer willen weten over onze merken? Kom gezellig langs bij ons in Doorn! U kunt ook direct contact met ons opnemen via 0343-477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl Wij staan graag voor u klaar!