't Gadehuis

Pilgrim Jewellery

Na 30 jaar is dit Deense merk uitgegroeid tot een internationaal sieraden label. Handgemaakte sieraden waardoor je je nog mooier voelt. Met de vinger stevig op de pols van de mode brengen zij 4 x per jaar een fantastische collectie, waaronder ook horloges en zonnenbrillen. Betaalbaar en stijlvol.

Silk Route

Silk Route, de Zijde Route. Een naam die dit bedrijf op lijf geschreven staat. Sinds jaar en dag reizen zij de wereld rond om de meest prachtige ontwerpen te vinden voor hun collecties. Shawls zijn hun specialiteit, in alle soorten en maten. Hierbij wordt gekozen voor natuurlijke materialen zoals zijde en wol in kleurrijke designs.

Beck Sondergaard

Liefde voor mode en ondernemerschap. Lis Beck en Anna Sondergaard richtte in 2003 het label Beck Sondergaard op. Een label waar de liefde voor unieke prints en Scandinavische eenvoud van af spat! Met een speels kleurenpalet creëren ze de mooiste shawls, tassen en tee-shirts en veroverden inmiddels de rest van Europa.

Base -X

Het Nederlandse Base-x van meubelontwerper Gerard van den Berg staat voor handgemaakte yak-lederen tassen. Stoere kwaliteitstassen die een leven lang bij je blijven. Pure tassen die uniek zijn door het ruige yakleer en door het dragen steeds meer karakter krijgen doordat kleur en materiaal doorleefd raken. Door het tijdloze design zal de tas je nooit gaan vervelen. Het yakleer wordt afgewerkt met een onzichtbare water- en vuilwerende finish. Het leer hersteld zichzelf van krassen en leeft met je mee…

Ruby Brown sloffen

De vrouw achter het kleurrijke Nederlandse sloffen-merk is Martine de Grauw. Zij heeft sinds 2003 naam gemaakt met haar unieke stijl in de wereld van pantoffels. Zoals de handgebreide hotsocks die we in alle woon- en damesbladen zo vaak voorbij zien komen. Maar waar is waar; eenmaal aan wil je ze ook niet meer uittrekken! Bij ons vind je een verrassende collectie zowel qua kleuren als modellen. Lees meer over Ruby Brown sloffen.