't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Woonwinkel Utrecht

’t Gadehuis is een prachtige woon-, lifestyle- en modewinkel, gelegen nabij Utrecht. U bent van harte welkom onze gezellige winkel te bezoeken. De sfeer is warm en het interieur is zo ingericht dat u hier naar hartenlust kunt vertoeven. Wij bieden een divers assortiment waardoor u voor meerdere accessoires bij ons terecht kunt. Zowel voor dames, heren en voor kinderen.

Ons lifestyle collectie

In onze woonwinkel bieden wij het volgende assortiment aan, van kwalitatief hoge merken:

  • Woonaccessoires van de merken Zenza, Kelim, House Doctor, Madam Stoltz, Linum en Lampe Berger.
  • Mode van de merken MOSCOW, No Man’s Land, Alchemist en tevens Anecdote.
  • Lifestyle van de merken Pilgrim Jewellery, Silk Route, Beck Sondergaard, Base-X en Ruby Brown.
  • Serviesgoed van de merken Appolia, Laguiole, Emma Bridgewater, Comptoir de Famille en Ekelund Weavers.
  • Accessoires voor kinderen van de merken Froy & Dind, Powellcraft, Kenana, Melamine servies en het Molletje.

Collectie serviesgoed

woonwinkel Utrecht
In onze serviesgoed collectie vindt u een breed assortiment aan ovenschalen in diverse kleuren. Deze schalen zijn bovendien te gebruiken in de magnetron, oven, vaatwasser en vriezer. Zo vindt u ook handgemaakte messen naar traditionele vorm en methode, uit Zuid-Frankrijk. Heel authentiek! Deze messen hebben zelfs een echtheidscertificaat van de leverancier. En wat denkt u van handgemaakt serviesgoed met gesponste patronen, welke ook nog eens vaatwasser- en magnetron bestendig is. Kortom, kom langs bij onze woonwinkel, er valt genoeg te ontdekken!

Woonwinkel Utrecht

Kom graag eens langs in onze woonwinkel in Doorn, nabij Utrecht. De sfeer is te omschrijven als stoer landelijk, authentiek en puur. Dit kunt u alleen zelf ervaren door de sfeer te komen proeven. Ook kinderen zijn van harte welkom. Onze medewerkers zullen u hartelijk ontvangen en adviseren u graag in het maken van de juiste keuze. Heeft u bovendien vragen over de collectie? Neem contact op met ’t Gadehuis in Doorn of bel 0343 – 477441.

Volg ons ook op Facebook!