't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Woonwinkel Driebergen-Rijsenburg

U bent van harte welkom bij woon- en lifestyle winkel ’t Gadehuis in Doorn, nabij gelegen Driebergen-Rijsenburg. In onze winkel is een breed assortiment aan woonaccessoires en lifestyle artikelen. Gaat u gezellig een dagje op stap? Kom dan langs aan de Kampweg in Doorn!

Wat verkopen wij?

U vindt onder andere de volgende artikelen in ons assortiment:

  • woonwinkel driebergen-rijsenburgMeubels
  • Huisparfums
  • Kussens en tapijten
  • Keuken spulletjes, zoals bestek en glazen
  • Linnen voor op tafel en textiel
  • Dekbedhoezen en bedlakens
  • Theelichthouders en kandelaars

Uiteraard is ons assortiment nog veel breder, kom daarom naar de winkel in Doorn. Heeft u vragen over de collectie? Dan kunt u altijd even bellen of mailen.

Trendy kwaliteit

Voor trendy kwaliteit kunt u prima bij ons terecht. Kom naar de winkel en bekijk op uw gemak de uitgebreide collectie. Wij hebben merken in huis zoals Linum, House Doctor, Zenza, Lampe Berger en Madam Stolz. Van lampencollectie tot huisparfums en kleding, ’t Gadehuis kiest voor kwaliteit en draait mee met de seizoensveranderingen.

Interieur en meubels

Bent u verhuisd en op zoek naar nieuwe meubels voor in uw woning of bent u uitgekeken op uw huidige meubels? Wat het ook is, raak geïnspireerd in onze lifestyle winkel. De sfeer is gemoedelijk en in de winkel zelf is het een waar avontuur tussen alle mooie accessoires. Er valt een hoop te zien en te oriënteren wat betreft stoffen, kleuren en materialen.

Inspiratie

Laat u inspireren in onze veelzijdige woonwinkel met kwaliteitsmeubels en een uitgebreide collectie aan verlichting, vloerkleden en sierkussen. Kies voor de sfeer die u wilt creëren en die bij u past!

Lifestyle collectie

Ook qua lifestyle bieden wij een gevarieerd aanbod, denk aan de sloffen van Ruby Brown en stoere handgemaakte yak-lederen tassen van het merk Base-X. Maar ook de mooiste shawls van Silk Route en tassen en tee-shirts van Beck Sondergaard.

Woonwinkel Driebergen-Rijsenburg? ’t Gadehuis is nabijgelegen in Doorn. Onze medewerkers zullen u hartelijk verwelkomen. Heeft u vragen bel dan met 0343 – 477441.

Volg ons ook op Facebook!