't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

’t Gadehuis, de woonwinkel in Doorn

’t Gadehuis is de lifestyle woonwinkel in Doorn, waar u heerlijk op uw gemak rond kunt kijken. In ons assortiment verkopen wij trendy woonaccessoires van hoge kwaliteit. Wij waarborgen de kwaliteit door uitsluitend merken te verkopen die duurzaam te werk gaan, zowel van nationale als van internationale bodem. Zo kunt u rekenen op prachtige materialen en langdurig genieten van de nieuw aangekochte items.

Bezoek onze woonwinkel!

woonwinkel doornKom gewoon eens langs bij onze woonwinkel in Doorn. Hier kunt u naar hartenlust toeven, daar wij ook nog eens prachtige modemerken en hippe lifestyle items aanbieden. Kinderen zijn ook zeker welkom in de winkel. Het interieur is danig ingericht dat het een waar avontuur is, op ontdekking tussen de prachtige items. De winkel is gevestigd aan de Kampweg 11 in Doorn.

Wat kunt u verwachten

Wat kunt u precies verwachten van onze woonwinkel? Ruim genomen verkopen wij de volgende artikelen: parfums voor in huis, kelimtapijten en kussens, keukenartikelen en bestek, textiel en tafellinnen, meubels, bedlakens en hoezen, manden, vazen, kaarten, deurknoppen, kandelaars, theelichthouders en accessoires voor in de tuin. Staat er een item niet tussen waar u wel naar op zoek bent? Neem dan graag contact op, wie weten hebben wij het wel in ons aanbod.

Welke merken kan ik verwachten?

In onze lifestyle- en woonwinkel verkopen wij accessoires van de volgende merken:

  • Het Zweedse merk Linum.
  • De unieke collectie van House Doctor.
  • Lampencollectie van Zenza.
  • Het Deense merk Madam Stolz.
  • De huisparfums van Lampe Berger.

Tot ziens in onze woonwinkel Doorn?

Mogen wij u verwachten in onze prachtige, en toch ook avontuurlijke, woonwinkel in Doorn? Onze medewerkers zullen u hartelijk welkom heten. Neem lekker de tijd en maak er een dagje uit van, u zult zich prima vermaken. Het uitgebreide assortiment van ’t Gadehuis leent zich ook prima als cadeauwinkel. Heeft u vragen? Bel dan even met 0343 477441 of mail naar info@gadehuis.nl.

Volg ons ook op Facebook!