't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Woonwinkel Doorn

t’ Gadehuis is een trendy woonwinkel in Doorn. In onze winkel vind u een breed assortiment aan woon accessoires en lifestyle artikelen. Kom gerust eens langs en neem een kijkje in onze prachtige collecties. Wij helpen en adviseren u graag bij het kiezen van de producten die bij u passen. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over onze producten en zien uit naar uw komst.

madam stoltz

Wat zit er in ons assortiment?

Zoals gezegd hebben we bij ’t Gadehuis een groot assortiment aan woonaccessoires en lifestyle artikelen. U vindt onder andere de volgende artikelen in ons assortiment:

  • Meubels
  • Huisparfums
  • Kussens en tapijten
  • Keuken spulletjes, zoals bestek en glazen
  • Linnen voor op tafel en textiel
  • Dekbedhoezen en bedlakens
  • Theelichthouders en kandelaars

Uiteraard is ons assortiment nog veel breder, kom daarom naar de winkel in Doorn. Heeft u vragen over de collectie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Producten en service van topkwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar trendy producten voor uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de beste producten voor ieder seizoen en hebben een uitgebreide collectie van verschillende merken, en staan voor kwaliteit en dat uit zich in de producten die wij verkopen. Wij bieden service en producten van topkwaliteit, zodat u met een tevreden gevoel de winkel uit loopt.

Interieur en meubels

Bent u verhuisd en op zoek naar nieuwe meubels voor in uw woning of bent u uitgekeken op uw huidige meubels? Wat het ook is, raak ge├»nspireerd in onze woonwinkel in Doorn. Hier kunt u in een relaxte sfeer inspiratie op doen en prachtige meubels kopen. Er valt een hoop te zien en te ori├źnteren wat betreft stoffen, kleuren en materialen. Onze medewerkers helpen u daarom graag op weg.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over wat er allemaal te zien is in onze woonwinkel in Doorn? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt een afspraak met ons maken om bij ons langs te komen. Wij helpen u in de winkel uiteraard graag verder.