't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Woondecoratie

Voor stijlvolle en unieke woondecoratie kunt u bij ’t Gadehuis uitstekend terecht. Wij verkopen namelijk kwalitatieve merken die prachtige woonaccessoires leveren. Ons assortiment wisselt om regelmatig, dus kom langs voor inspiratie! ’t Gadehuis is gevestigd in Doorn.

Woonaccessoires

U kunt bij ons in de winkel woonaccessoires vinden van kwalitatief hoogwaardige merken als Zenza, Kelim, House Doctor, Madam Stolz, Linum en Naco Trade. Maar ook aan lifestyle accessoires bieden wij voor ieder wat wils. Wij verkopen de volgende items in de winkel in Doorn:

  • Theelichthouder
  • Haakjes en deurknoppen
  • Lampen en luchters
  • Kussens
  • Tapijten
  • Serviesgoed en vazen
  • Keukenartikelen
  • Tuinaccessoires
  • Meubels

Merken

’t Gadehuis werkt met merken die echt kwaliteit leveren. Merken waarmee wij goed contact onderhouden, waardoor ons woondecoratie aanbod bovendien ieder seizoen weer verfrissend is. Veel van de accessoires zijn vervaardigt van prachtige stoffen en materialen, zowel voor het oog als het gevoel. Hierdoor kunnen wij zeggen dat onze accessoires uitsluitend worden vervaardigd met echt vakmanschap. Wilt u bijvoorbeeld een tapijt van hoogwaardige kwaliteit en dat ook nog eens precies bij de stijl van uw woonkamer past? Kom dan langs en laat u verbazen door ons uitgebreide assortiment aan geweldige accessoires en decoratie.

Details

De details zijn van groot belang in het grotere geheel van woondecoratie. Volg vooral uw gevoel, ook in het combineren van materialen en contrast. Wij helpen u tevens graag bij het vinden van de juiste match bij uw assortiment. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar inspiratie of een leuk cadeau voor vrienden of familie? Ook dan kunt u bij ’t Gadehuis terecht voor de mooiste woonaccessoires en de fijnste hebbedingen.

Bekijk onze woondecoratie

Wilt u meer weten over de accessoires in onze winkel? Heeft u vragen over een item of een bepaald merk? Bel 0343 477441 of loop gerust binnen in de winkel aan de Kampweg 11 in Doorn. U zult zich een avonturier voelen in onze winkel vol woonschatten.

Volg ons ook op Facebook!