't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Woonaccessoires kopen

Wilt u woonaccessoires kopen om de styling van uw huis helemaal af te maken? Of wilt u enkel inspiratie op doen? Kies dan voor de kwaliteit van ’t Gadehuis in Doorn! Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige woonaccessoires. Dit doen we in samenwerking met mooie merken om uw huis prachtig in te kunnen richten!  Ons assortiment wisselt regelmatig, dus kom langs voor inspiratie! 

Kwalitatief hoogwaardige woonaccessoires kopen

U kunt bij ons in de winkel woonaccessoires kopen van kwalitatief hoogwaardige merken. We vinden naast kwaliteit de details van onze woonaccessoires erg belangrijk. Dit doen wij in samenwerking met merken zoals Zenza, Kelim, House Doctor, Madam Stolz, Linum en Naco Trade.  Volg vooral uw gevoel, ook in het combineren van materialen en contrast. Wij helpen u tevens graag bij het vinden van de juiste match bij uw assortiment. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar inspiratie of een leuk cadeau voor vrienden of familie? Ook dan kunt u bij ’t Gadehuis terecht voor de mooiste woonaccessoires en de fijnste hebbedingen. Wij verkopen de volgende items in de winkel in Doorn:

  • Theelichthouder
  • Haakjes en deurknoppen
  • Lampen en luchters
  • Kussens
  • Tapijten
  • Serviesgoed en vazen
  • Keukenartikelen
  • Tuinaccessoires
  • Meubels

Merken

’t Gadehuis werkt met merken die echt kwaliteit leveren. Merken waarmee wij goed contact onderhouden, waardoor ons woondecoratie aanbod bovendien ieder seizoen weer verfrissend is. Veel van de accessoires zijn vervaardigt van prachtige stoffen en materialen, zowel voor het oog als het gevoel. Hierdoor kunnen wij zeggen dat onze accessoires uitsluitend worden vervaardigd met echt vakmanschap. Wilt u bijvoorbeeld een tapijt van hoogwaardige kwaliteit en dat ook nog eens precies bij de stijl van uw woonkamer past? Kom dan langs en laat u verbazen door ons uitgebreide assortiment aan geweldige accessoires en decoratie.

De details zijn van groot belang in het grotere geheel van woondecoratie. Volg vooral uw gevoel, ook in het combineren van materialen en contrast. Wij helpen u tevens graag bij het vinden van de juiste match bij uw assortiment. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar inspiratie of een leuk cadeau voor vrienden of familie? Ook dan kunt u bij ’t Gadehuis terecht voor de mooiste woonaccessoires en de fijnste hebbedingen.

Bekijk onze woonaccessoires in Doorn

Wilt u meer weten over de woonaccessoires die u in onze winkel kunt kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Doorn. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder!