't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Unieke kleding bij ’t Gadehuis

Bent u op zoek naar unieke kleding en accessoires? Kom dan naar ’t Gadehuis en kijk uw ogen uit. Wij hebben een prachtige collectie in woondecoratie, lifestyle, kinderen en mode. Laat u inspireren door onze prachtige items, afkomstig van verschillende werelddelen.

Unieke kleding en accessoires

Bij ’t Gadehuis houden we van anders dan anders. Dat is te zien aan onze prachtige collecties. Naast woonaccessoires, cadeaus, kinderspeelgoed, serviesgoed en authentieke meubelen hebben we ook prachtige mode accessoires. We hebben verschillende merken in ons assortiment, namelijk:

  • Anecdote
  • Alchemist
  • Inti Knitwear
  • Ruby Brown

Anecdote is een bijzonder modelabel dat klassieke items vernieuwd, Alchemist combineert mode met een etische lifestyle en Inti Knitwear is een merk met prachtige wollen items, gemaakt in Ecuador en Ruby Brown is een merk met een uniek assortiment aan pantoffels. Het moge wel duidelijk zijn dat al deze mode merken unieke collecties hebben, en wij zijn er dan ook trots op dat wij deze merken in ’t Gadehuis aan kunnen bieden

Over ’t Gadehuis

Wanneer u op zoek bent naar unieke kleding en accessoires bent u bij ’t Gadehuis op het juiste adres. Wij hebben een prachtig assortiment aan mode accessoires. ’t Gadehuis is van origine een woonwinkel, waar we steeds meer mooie collecties aan hebben toegevoegd. Denk hierbij aan lifestyle accessoires, kinderspeelgoed, serviesgoed en mode accessoires. Kortom, we hebben een prachtig assortiment aan ‘hebbedingetjes’ en u zult uw ogen uitkijken in onze winkel. Ook voor unieke cadeaus raden wij u zeker aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel.

Heeft u nog vragen over ons mode assortiment? Neemt u dan gerust contact met ons op per mail of telefoon.

Volg ons ook op Facebook!