't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Stijlvolle mode kopen in Leersum en Amerongen

Niet ver van Leersum en Amerongen, namelijk in Doorn, is ‘t Gadehuis gevestigd. Een modewinkel met een heel uiteenlopende collectie mode. De collectie is gevarieerd, stijlvol en van prima kwaliteit, zodat u zich daarmee een ritje naar Utrecht, Arnhem, Veenendaal of Ede kunt besparen. Bij ons kunt u gratis parkeren en staat de koffie klaar.

Stijlvolle kleding en mode accessoires

Wij houden bij ’t Gadehuis nu eenmaal niet van doorsnee mode, maar van ‘anders dan anders’. Dat vindt u terug in onze mode. Geen kleding die u overal tegenkomt, maar een collectie met originele, stijlvolle en smaakvolle mode. Onze collectie bestaat voornamelijk uit Nederlandse merken. De mode van labels als MOSCOW, No Man’s Land, Alchemist en Anekdote zal u verrassen, en u ook ongetwijfeld verlokken om nog eens vaker vanuit Amerongen of Leersum naar onze winkel in Doorn te rijden.

Anecdote

Het Nederlandse modelabel Anecdote weet klassieke items op geheel originele wijze te vernieuwen. Anecdote maakt echt goed draagbare essentials, waar u veel plezier van zult hebben. Vesten en truitjes, jurken en broekjes van mooie, zachte materialen. Mode, die u mooi kunt combineren met de vele accessoires die Anecdote in de collectie heeft.

MOSCOW

MOSCOW is een Nederlands kledingmerk, al zou u dat aan de naam van dit kledingmerk natuurlijk niet zo snel vermoeden.  Het modemerk maakt mode van hoge kwaliteit en kenmerkt zich door de eenvoud en de kleuren. De mooie stoffen die MOSCOW gebruikt zijn een lust voor het oog en ook heel prettig om te dragen. Wat dacht u van bamboo, cashmere, wol en pima katoen. De collectie van MOSCOW bestaat niet alleen uit damesmode, het label heeft ook mooie kleding voor mannen en kinderen.

Alchemist

Nog zo’n Nederlands modelabel dat u positief zal verrassen is Alchemist. Dit modemerk, opgericht door Caroline Mewe, combineert mode met een ethische levensstijl. De duurzame mode van Alchemist Alchemist draagt dan ook het Fair Wear Foundation label en het Made-by label.

Deze labels garanderen de kopers dat de kleding geproduceerd is met respect voor mens en natuur. Alchemist maakt stijlvol damesmode voor de zelfbewuste vrouw, die prijs stelt op een eigen authenticiteit.

No Man’s Land

Als u mode met een vrouwelijke uitstraling zoekt, dan zult u de collectie van No Man’s Land weten te waarderen. Dit Nederlandse merk combineert Nederlandse soberheid met een prima draagcomfort en een vrouwelijke uitstraling. Evengoed heeft de mode van No Man’s Land een elegante, stijlvolle uitstraling waar het vakmanschap en de kwaliteit van af straalt.

 

Volg ons ook op Facebook!