't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

No man’s land kleding, draagcomfort en uitstraling

No Man’s Land is een Nederlands merk, opgericht door de Nederlandse ontwerpster Anet Ooyman en haar Italiaanse man Salvatore Cascone. Zij hebben een hoofdkantoor in het pittoreske Marken, een tweede kantoor in Italië en een gezamenlijk leven vol reizen. No Man’s Land weet als geen ander draagcomfort met een vrouwelijke uitstraling te combineren. De verfijnde basics, gemaakt van hoogwaardige garens, ogen ongedwongen, maar zijn verrassend elegant en stijlvol.
logo no mans land

Soberheid en mediterrane elegantie

Begonnen met één merinowollen trui, is No Man’s Land kleding in de loop der tijd uitgegroeid tot een duurzaam en luxe modemerk, van superieure kwaliteit. Alle ontwerpen van No Man’s Land kleding zitten ongelooflijk comfortabel. Het is de perfecte mix van Nederlandse soberheid, mediterrane elegantie en puur vakmanschap. Cascone & Co heeft in Noord-Italië een productielocatie gevonden waar traditionele handwerktechnieken samenkomen met moderne technieken.

Europese materialen

No Man’s Land gebruikt uitsluitend Europese materialen. De productie van de kleding vindt in Italië plaats met inachtneming van de Europese richtlijnen betreffende arbeid, milieu en consumentbescherming. In Italië wordt ook de collectie gecreëerd en het productieproces begeleidt door Anet Ooijman, hoofdontwerpster van No Man’s Land, en haar team.

Tops en jurken

No man’s land verkoopt zowel tops, jurken, truien, zijden blouses en gebreide vesten (zowel lang als kort). Het kleurenpalet is stijlvol en tijdloos; denk dan aan navy blauw, beige, grijs, rood, roest en zwart.

Kwaliteit No man’s land kleding

De nauwe samenwerking met de producenten en materialenleveranciers zorgt voor de waarborging van de hoge en constante kwaliteit van No Man’s Land. Kom naar onze lifestyle winkel in Doorn en bekijk de No man’s land collectie zelf. Daarnaast verkopen wij andere bekende en kwalitatief hoge modemerken zoals MOSCOW, Inti Knitwear, Alchemist en Anecdote.

Volg ons ook op Facebook!