't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

N&L sieraden

Twee vriendinnen die het beste uit elkaar naar boven halen resulteerde zich in de oprichting van N&L sieraden. Madelon en Nanet zijn de eigenaars van het merk en tevens de makers van alle ontwerpen. De ontwerpen zijn handgemaakt en voorbestemd om met haar onderscheidende, maar toegankelijke uiterlijk de finishing-touch van iedere outfit te vormen. De passie waarmee de vriendinnen het meesterschap uitoefenen is terug te zien in de schoonheid van haar collecties. Deze collecties omvatten onder andere oorsieraden, colliers en armbanden. N&L sieraden: een lifestyle brand dat zich hoe dan ook een weg baant naar jouw sieradenlade, klaar om gecombineerd te worden met de rest van uw garderobe.

Inspiratie die zich uit in originaliteit en altijd matcht

N&L sieraden is een lifestyle brand en vindt haar inspiratie onder andere in eigentijdse vrouwen. Vrouwen die niet bang zijn zich te laten beïnvloeden door kunst, mode en natuur. De items van iedere collectie mogen daarom stuk voor stuk een kunstwerk op zich genoemd worden. Afgezien van het feit dat N&L sieraden zich graag laat inspireren, draagt het merk een gezonde dosis eigenzinnigheid met zich mee. Bij het dragen van de prachtige sieraden maakt u namelijk wel degelijk een statement. Inspiratiebronnen komen tezamen en creëren een unieke look die altijd macht met de rest van uw garderobe.

Versterk jouw persoonlijke look

Het doel van de ontwerpsters is om onderscheidende sieraden te maken die jouw persoonlijke look en stijl versterken. De passie voor sieraden en fashion van deze ontwerpsters verleent zich uitstekend om met een grote diversiteit aan materialen te kunnen werken. Zo dienen halfedelstenen en zoetwaterparels als ware pronkstukken die zeker in het oog springen. Treffende materialen als leer, hoorn, parelmoer en hout worden afgewisseld door het gebruik van Gold Filled, verguld of verzilverd als basismateriaal. De sieraden zijn doelgericht om uw outfit perfect te accentueren en vormen daarnaast de basis voor uw eigen stijl!

Voor een eigenzinnige lifestyle met N&L sieraden

N&L sieraden

Vind N&L sieraden in Doorn

’t Gadehuis is officieel verkooppunt en dealer van N&L sieraden. Zoekt u sieraden die uw persoonlijke look en stijl versterken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk de gehele collectie eens op uw gemak in onze eigen winkel! Daarnaast behoren tevens een aantal andere lifestyle brands tot ons merkaanbod: Pilgrim Jewellery, Silk Route, Becksöndergaard en Ruby Brown sloffen. Contact opnemen doet u door middel van het contactformulier. Graag zijn wij u van dienst!

Volg ons ook op Facebook!