't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Moscow kleding

’t Gadehuis in Doorn verkoopt dameskleding van MOSCOW dat gekenmerkt wordt door hoge kwaliteit, eenvoud als ook vrouwelijke vormen. MOSCOW is een sterk merk van Nederlandse bodem. MOSCOW werkt veelal met cashmere, bamboo, pure wol en tevens pima katoen. Deze fijne en zachte stoffen verhogen bovendien het draagcomfort. Zoekt u unieke kleding van kwalitatief hoge modemerken? Kom naar ’t Gadehuis, onze collectie zal u verrassen en inspireren!

Moscow kleding collectie

De collecties van MOSCOW worden ieder seizoen gekenmerkt door kwaliteit, eenvoud, vrouwelijke vormen, vergrijsde kleuren, pastel tinten en tevens afgewassen kwaliteiten. Het voordeel hiervan is dat verschillende collecties bovendien goed met elkaar te combineren zijn. MOSCOW geeft drie kleding collecties per jaar uit, de zomer- en wintercollectie en ook een jassencollectie. Wie kent niet de jassen van MOSCOW? Loop een willekeurige dag door de stad en de kans is namelijk groot dat u diverse MOSCOW parka‚Äôs met capuchon voorbij ziet gaan. De parka’s zijn verkrijgbaar in dezelfde kleurnuances als de kledingstukken: grijs, bruin, donkerblauw en pasteltinten.

Kledingwinkel Doorn

Voor MOSCOW kleding kunt u uitstekend bij onze lifestyle winkel in Doorn terecht. Naast MOSCOW verkopen wij ook andere modemerken zoals Anecdote, Alchemist, Inti Knitwear en Ruby Brown. Kwaliteit en fijne stoffen zijn voor ons erg belangrijk, vandaar dat wij gaan voor kwalitatief hoge modemerken. Bij ’t Gadehuis kunt ook terecht voor unieke mode accessoires. In onze woon- en kledingwinkel vindt u namelijk de mooiste collecties. Kom gewoon langs en proef de sfeer, die is stoerlandelijk, authentiek en tevens puur. Heeft u vragen over onze collectie? Bel 0343 477441 of mail info@gadehuis.nl.

Route & Parkeergelegenheid

’t Gadehuis, lifestyle- en modewinkel, is gevestigd op de Kampweg in Doorn, in de straat is voldoende parkeergelegenheid. Hieronder kunt u middels Google Maps uw route plannen.

Volg ons ook op Facebook!