't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

MOSCOW design: luxe en kwaliteit

Voor MOSCOW design komt u naar onze lifestyle winkel in Doorn. MOSCOW maakt luxe kwaliteitsstukken krachtig, door eenvoud en vrouwelijke vormen. Subtiel kleurgebruik in verwassen grijstinten, non-colors, zachte poeder tinten en pastel tinten staan centraal in de collecties. Dit maakt dat de collecties van MOSCOW altijd goed te combineren zijn.

Zomer- en wintercollectie

Bij ’t Gadehuis kunt u terecht voor de jaarlijkse zomer- en wintercollectie en de jassencollectie. MOSCOW jassen zijn onderhand een begrip in het Nederlandse straatbeeld. Zoekt u een mooie parka met capuchon? Deze is verkrijgbaar in dezelfde kleurnuances als de kledingstukken: grijs, bruin, donkerblauw en pasteltinten. Maar ook voor pantalons, sweaters, hemdjes en rokken.

Dameskleding

De MOSCOW collectie biedt kledingstukken voor dames. Ieder kledingstuk wordt gekenmerkt door eenvoud en hoge kwaliteit. MOSCOW is een merk van Nederlandse bodem, echt iets om trots op te zijn! De hoogwaardige natuurlijke materialen die gebruikt worden zijn doorgaans bamboo, pure wol, pima katoen, alpaca, cupro, zijde en cashmere.

Onderscheidend

MOSCOW is sinds 2008 onderscheidend. Met veel liefde en visie worden alle items vervaardigd. Een Nederlands merk: bewust, nuchter, tikje stoer en nonchalant. MOSCOW design heeft een eigen identiteit. Luxe met een hoog draagcomfort! MOSCOW is: diverse texturen, strepen, stoer linnen, speciale wassingen, breisels en etnische stempel prints. Laat u verleiden door dit prachtige en nuchtere modemerk.

Kom naar de winkel in Doorn!

Op zoek naar mooie kledingstukken van MOSCOW design? Kom dan naar onze winkel in Doorn aan de Kampweg 11. Naast kwalitatieve modemerken verkopen wij ook lifestyle accessoires. U combineert een bezoek aan ’t Gadehuis met meubelen en woonaccessoires, als u daarin geïnteresseerd bent. Ook voor kinderkleding en accessoires hebben wij een collectie. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen, zowel per mail als in de winkel zelf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Volg ons ook op Facebook!