't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Modewinkel Utrecht

Zoekt u naar unieke en kwalitatieve mode en lifestyle accessoires? Kom dan gezellig winkelen in onze modewinkel in Doorn gelegen nabij Utrecht. De winkel is bij uitstek geschikt om rustig rond te kijken en u te laten inspireren, ook kinderen zijn van harte welkom. Onze medewerkers weten er alles van en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Modewinkel Utrecht? Kom naar ’t Gadehuis!

Eenvoud, elegantie en draagcomfort

modewinkel UtrechtBij ’t Gadehuis in Doorn hebben wij bijzondere modemerken in de collectie opgenomen. Zij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en zijn zowel van Nederlandse als van internationale bodem. U kunt denken aan termen als draagcomfort, elegantie, eenvoud, basics, kleurrijk, speels en duurzaam. Misschien bent u bekend met de volgende merken of juist op zoek naar een van deze modemerken:

Unieke lifestyle accessoires

Voor een breed assortiment aan lifestyle accessoires bieden wij ook een ruime keuze. Wat lifestyle betreft kunt u denken aan handgemaakte sieraden, prachtig ontworpen shawls in alles soorten en maten, speels gekleurde tassen en tee-shirts, handgemaakte yak-lederen tassen en heerlijk zittende Ruby Brown sloffen.

Stijlvolle modewinkel en prachtig serviesgoed

Heeft u de wens een prachtige set serviesgoed aan te schaffen? Dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Van ovenschalen in diverse kleuren, handgemaakte messen en Engels ontworpen serviesgoed of juist geïnspireerd door het Franse platteland. Wat denk u van bijpassend tafel- en keukenlinnen puur en ecologisch geteeld? U bent van harte welkom in Doorn!

Contactgegevens modewinkel Utrecht

’t Gadehuis is gelegen in Doorn op 25 minuten rijafstand van Utrecht, en ook vlakbij Zeist. Heeft u vragen over de collectie of over de bereikbaarheid van de winkel? Neem dan contact op of bel 0343 – 477441. De winkel is gevestigd aan de Kampweg op nummer 11 en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Kom gezellig langs en laat u verrassen!

Volg ons ook op Facebook!