't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Kom naar onze prachtige modewinkel in Doorn!

Bij ’t Gadehuis in Doorn verkopen wij unieke kleding en accessoires. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kampweg nummer 11. Bij onze winkel kunt u terecht voor een gevarieerde collectie in mode. Zowel voor dames, heren als kinderen. Wij verkopen de volgende trendy modemerken:

  • MOSCOW
  • No Man’s Land
  • Alchemist
  • Anecdote

Modewinkel Doorn, dames- en herenkleding

modewinkel doornGezellig winkelen voor aankomend seizoen? Dan kunt u bij ’t Gadehuis prima terecht. De winkel heeft een warm welkom en wij verkopen merken van hoge kwaliteit. Diverse kledingstukken van eenvoud, tot kleurrijk, heerlijk draagcomfort, verfijnde basics, soberheid en elegantie. Echt genieten in onze winkel en ontspannen kijken en passen. Onze medewerkers kunnen u ook prima adviseren, als u dat wenst.

Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom. Wij verkopen niet alleen kleding, maar ook postkaarten, ringmappen, magneetborden, knuffels en dergelijke. Laat u verrassen door het gevarieerde aanbod, van nostalgie tot en met kleurrijk en verfrissend.

Hoge kwaliteit

Bij ’t Gadehuis gaan wij voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. De modemerken in onze collectie opgenomen, vervaardigen hun kledingstukken van hoogwaardige materialen. Zowel merken van Nederlandse- als van internationale bodem, die hun vak verstaan en met passie te werk gaan. Hoogwaardige en pure stoffen vervaardigd op een respectvolle manier voor mens en milieu.

Kom langs in onze winkel!

Kom langs in onze modewinkel Doorn en vind de kleding die u zoekt. Wij helpen u graag verder qua kleuradvies, stoffen en de diverse merken. Onze medewerkers zullen u warm ontvangen en de winkel zelf is een avontuur op zich. Naast mode verkopen wij ook keukengerei, lifestyle- en woonaccessoires. Heeft u vragen dan kunt u gerust even bellen met 0343 477441 of mailen naar info@gadehuis.nl. Tot ziens in onze lifestyle winkel in Doorn!

Volg ons ook op Facebook!