't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Mode shoppen op de Utrechtse Heuvelrug? Kom dan naar ’t Gadehuis!

’t Gadehuis is een sfeervolle winkel in Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug. U vindt bij ons een mooie en stijlvolle collectie met woon- en lifestyle artikelen. Daarnaast zijn wij ook een modewinkel. U gent uiteraard van harte welkom om onze winkel te bezoeken. De sfeer zal u aangenaam verrassen, en de collectie is absoluut een bezoekje waard. Onze collectie bestaat uit zowel tijdloze als trendy kleding voor zowel dames, heren als kinderen. U zult ervaren dat de kleding uit onze collectie niet alleen heel gevarieerd is zodat er voor elk wat wils is, maar dat deze ook eigentijd, stijlvol en van een uitstekende kwaliteit is.

Allesbehalve doorsnee mode

Bij ’t Gadehuis hebben we een voorkeur voor mode die net even anders en apart is. U vindt bij ons dus geen doorsnee kleding die u overal tegen kunt komen, maar mode die gewoon ‘anders dan anders’ is. Het is vooral kleding van Nederlandse modelabels, zoals Alchemist, Anekdote, MOSCOW en No Man’s Land. Maar we hebben ook mode van diverse buitenlandse merken in onze winkel hangen. Mode die u zal verrassen, maar tegelijkertijd ook heel toegankelijk is.

Prima en gezellig winkelen

Daarom is het bij ’t Gadehuis dus ook meer dan prima winkelen. De koffie en thee staan altijd klaar, en wij helpen u graag om iets leuks en passends uit onze gevarieerde collectie uit te zoeken. U heeft volop keus uit diverse kledingstukken. Onze collectie mode voor dames, heren en kinderen gaat van eenvoudig tot heel elegant, en van basic tot kleurrijk. Wij vinden draagcomfort heel belangrijk, iets dat u zult merken als u onze verfijnde basics ziet en voelt. Uiteraard heeft u in ’t Gadehuis alle gelegenheid om ontspannen te winkelen, waarbij onze medewerkers u desgewenst ook prima kunnen adviseren.

Een greep uit de merken uit onze omvangrijke collectie:

Alchemist

Alchemist is een Nederlands modelabel dat mode met een ethische levensstijl combineert. Het is duurzame mode, die het Fair Wear Foundation label en het Made-by label draagt, waardoor u er van verzekerd bent de kledingstukken zijn geproduceerd met respect voor mens en natuur. Alchemist is opgericht door Caroline Mewe.

Anecdote

Nog een Nederlandse modelabel is Anecdote. Dit label  maakt goed draagbare essentials in een vernieuwende, doch ook klassieke stijl. De prettig draagbare en goed te combineren jurken, broekjes vesten en truitjes zijn vervaardigd van mooie, zachte materialen. MOSCOW

MOSCOW

De naam MOSCOW zal niet snel doen vermoeden dat we hier met een Nederlands kledingmerk te maken hebben. Dit Nederlandse kwaliteitslabel maakt mode die zich kenmerkt door de kleuren en de subtiele stijl. De kleding is gemaakt van mooie, natuurlijke materialen zoals bamboo, cashmere, wol en pima katoen.

No Man’s Land

Tot slot No Man’s Land. Een Nederlandse merk met een heel vrouwelijk stijl, waarin Nederlandse soberheid wordt gecombineerd met een heerlijk draagcomfort.

Volg ons ook op Facebook!