't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Melamine servies

Bent u op zoek naar servies dat sterk is en te gebruiken voor vele verschillende doeleinden? Dan bent u bij ’t Gadehuis aan het juiste adres! Wij bieden u sterk en vaatwasbestendig melamine servies voor de kinderen. Perfect voor zowel picknicks, feestjes of gewoon voor op uw eigen keukentafel. Ons kinderservies bestaat uit onder andere verschillende soorten borden, bekers, kommen en mokjes. Wij bij ’t Gadehuis helpen u graag verder in het uitkiezen van onbreekbaar melamine kinderservies!

Kenmerken van ons kinderservies

Melamine servies wordt gekenmerkt door het feit dat het krasbestendig is en daarnaast is het servies moeilijk te breken. Dit maakt het dan ook een perfect servies voor de kleintjes. Het kinderservies is geschikt voor iedere stijl van elke keuken, zo is het te vinden in vele verschillende soorten, maten en kleuren.

Diverse merken melamine servies

’t Gadehuis beschikt over een zeer uitgebreide collectie van melamine servies, u kunt bij ons verschillende merken vinden onder andere Emma Bridgewater, Peter Rabbit en Nathalie Lété. Door de verschillende designs en uitstralingen van deze drie merken, verzekeren wij u ervan dat er altijd een stijl bij uw wensen past! Zo is het melamine kinderservies van Peter Rabbit bijvoorbeeld gemakkelijk te herkennen door de gedetailleerde konijntjes in het ontwerp. Aan de andere kant is het merk Nathalie Lété ontwikkeld door een franse kunstenares, dit is dan ook terug te zien in het design. Het servies kenmerkt zich door prachtige kleurrijke maar ook nostalgische illustraties.

Kom eens langs en bekijk onze collectie

Bent u geïnteresseerd in het melamine kinderservies van ’t Gadehuis of wilt u eens de producten bekijken? Kom gerust lang in onze winkel in Doorn en wij begroeten u graag! Wilt u meer informatie over het melamine servies? Neem gemakkelijk contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons ook op Facebook!