't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Madam Stoltz woonaccessoires

Madam Stoltz begint steeds meer bekendheid te krijgen op de Nederlandse markt. De prachtige collectie aan Madam Stoltz woonaccessoires, woontextiel, kleinmeubelen en verlichting wordt ook door ’t Gadehuis aangeboden. Madam Stoltz biedt een herkenbare stijl die vervolgens elk jaar weer verrassend vernieuwd wordt.

Madam Stoltz woonaccessoires, een vleugje historie

Het verhaal van Madam Stoltz is begonnen op het eiland Bornholm in Denemarken. Pernille (“Madam”) Stoltz werkt hier samen met haar echtgenoot Peter Bundgaart aan de mooie collectie woonaccessoires, woontextiel, verlichting en als laatste kleinmeubelen. Dit doen zij vanuit het vriendelijke stadje Svaneke. Inmiddels bestaan ze al weer 15 jaar. In deze periode is het merk bovendien uitgegroeid tot één van de bekendere fabrikanten van woonaccessoires in heel Scandinavië.

Een vleugje “Pernille” geeft Madam Stoltz haar “niche”

Zo noemt Madam Stoltz haar unieke stijl. Een “vleugje” Pernille maakt de meubels, woonaccessoires, woontextiel en verlichting net even anders dan overige producenten. Een unieke, warme Scandinavische stijl zonder echt de nadruk op het “Noordelijke” te leggen. Elk jaar wordt er een nieuwe catalogus uitgebracht ter illustratie van hun visie op de laatste woontrends. Benieuwd naar de mooie woonaccessoires van Madam Stoltz? Bezoek dan ’t Gadehuis in Doorn!

Interesse in de woonaccessoires van Madam Stoltz?

Bent u net zo enthousiast over de mooie collectie woonaccessoires van Madam Stoltz als wij? Kom dan snel eens een kijkje nemen in onze mooie winkel in Doorn. ’t Gadehuis is een schatkamer vol leuke en intrigerende woonideeën die u eenvoudig ook bij u thuis kunt toepassen! Overweldigd door alle leuke spulletjes? Wij helpen u graag een goede keuze te maken uit onze collectie. Ook voor woonadvies kunt u dus met een gerust hart bij ’t Gadehuis terecht. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in ’t Gadehuis?

Neem gerust contact op!

Heeft u vragen over Madam Stoltz of andere artikelen in onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn tevens bereikbaar via telefoonnummer 0343 – 477 441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl. Loop bovendien gerust eens binnen bij ’t Gadehuis. Onze winkel is gevestigd aan de Kampweg 11 in Doorn. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur. Graag tot ziens!

Volg ons ook op Facebook!