't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Lulujo

Misschien kent u ze wel, de hydrofiel doekjes van Lulujo voor uw kleine baby. Echter kent het merk nog vele andere producten, zoals luxe baby dekentjes en slaapzakken. Het merk werd tijdens het zwangerschapsverlof van Dawn Pottier opgericht. De naam “Lulujo” heeft het merk te danken aan de twee dochters van Pottier (Lulu en Jo), en werd officieel gelanceerd in Canada. Ruim negen jaar verder is het merk wereldwijd actief en wordt het telkens aangepast aan de behoeften van de markt. De collectie van het merk staat bekend om haar ultra-zachte premium kwaliteit textiel, hierdoor is het extra comfortabel voor uw baby. Bent u opzoek naar producten van Lulujo? Dan bent u bij ’t Gadehuis aan het juiste adres! Wij helpen u graag verder in het uitkiezen van de comfortabele producten.

De collectie van Lulujo

Alle producten zijn gekenmerkt door een unieke stijl, prints en details. Daarnaast is het de eis om ieder product van hoge kwaliteit en bamboe blends te maken, hierdoor ligt uw baby altijd comfortabel en met een warm gevoel. De collectie van Lulujo bestaat uit diverse baby producten en materialen. U bent bijvoorbeeld aan het goede adres bij dit merk voor zowel katoenen als bamboe swaddles. Bovendien worden er setjes swaddles aangeboden. Daarnaast kunt u ook dekentjes, gezichtdoekjes en slaapzakjes vinden voor uw baby. Bent u opzoek naar een ultra-zacht knuffeldoekje voor uw baby voor tijdens de nachten of gewoon overdag? Ook dit kunt u vinden bij Lulujo!

Kom eens langs en bekijk onze collectie

Bent u ge├»nteresseerd in het bovenstaande merk of wilt u de producten eens bekijken? Kom dan vooral langs bij ons in Doorn. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 0343-477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl. Wij begroeten u graag!

Volg ons ook op Facebook!