't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Linum woonaccessoires vind je bij ’t Gadehuis in Doorn

Het Zweedse merk Linum is al meer dan veertig jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van textiel van hoge kwaliteit. Dit resulteert in een breed assortiment aan schitterende Linum woonaccessoires. Linum produceert allerlei “zachte” woonaccessoires om uw woning op te vrolijken en tevens stijlvol aan te kleden. U kunt bij ’t Gadehuis terecht voor Linum kussenhoezen, tafellinnen en nog veel meer. Nagenoeg alle woonaccessoires zijn namelijk gemaakt van linnen, zijde en katoen.

Een stukje geschiedenis van Linum woonaccessoires

Linum werd opgericht in 1966 door Sven Kempe nadat hij een reis had ondernomen naar India. Tijdens deze reis had hij namelijk het idee gekregen om de lokale bevolking te helpen, mede door hun eigen werk. Linum combineert het eigen werk van de bevolking in ontwikkelingslanden met typisch Zweedse aspecten. Dit zorgt voor een interessante en unieke culturele mengelmoes dat goed naar voren komt in de diverse woonaccessoires en textielproducten van Linum.Tegenwoordig is het hoofdkantoor van Linum gevestigd in Uppsala, Zweden. Alle producten worden door heel Europa verkocht. Er werken momenteel 65 mensen voor Linum verdeeld over Zweden,  Duitsland en Frankrijk.

Ook uw woning opfleuren met Linum woonaccessoires en textielproducten?

Wilt u ook uw woning opfleuren met de unieke en opvallende textielproducten van Linum? Kom dan eens lang bij ’t Gadehuis. Wij hebben altijd een interessant aanbod van Linum woonaccessoires en textiel op voorraad. Linum producten zijn bovendien uitstekend te gebruiken om te “mix & matchen”. Graag geven we u een uitgebreid advies hoe Linum woonaccessoires in uw woning te gebruiken. Wij heten u graag van harte welkom in onze gezellige winkel in Doorn!

Heeft u een vraag?

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment aan Linum accessoires? Heeft u een vraag over een specifiek product? U kunt in alle gevallen contact met ons opnemen! U kunt ons telefonisch bereiken via 0343 477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl. Wij helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook!