't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

’t Gadehuis is dé lifestyle winkel

Kom naar onze lifestyle store in Doorn voor een prachtige en uitgebreide collectie aan mode, lifestyle en wonen. Ook voor kinderen hebben wij kwaliteitsproducten in het assortiment opgenomen. Zoekt u een winkel waar u ontspannen kunt rondkijken, met hoogwaarde kwaliteits- producten? Dan bent u bij ’t Gadehuis aan het juiste adres!

De lifestyle store voor sieraden, horloges en zonnebrillen

Lifestyle storeWat kunt u van ons verwachten op het gebied van lifestyle? Allereerst kwaliteit. De producten die wij verkopen worden vervaardigd door merken die authenticiteit en kwaliteit waarborgen. Zo verkopen we sieraden van Pilgrim Jewellery. Dit is een internationaal sieraden label, van Deense komaf. Zij staan voor stijlvolle en betaalbare producten zoals horloges en zonnebrillen.

Shawls van natuurlijke materialen

Silk route is een ander merk in ons assortiment. Zij verzamelen ontwerpen vanuit de hele wereld. In hun collectie zijn shawls opgenomen in alle soorten en maten, van natuurlijke materialen wol en zijde. Kleurrijk is hun aanbod zeker te noemen!

Tassen, tee-shirts en shawls

Van Beck Sondergaard vindt u unieke prints op shawls, tee-shirts en tassen. Dit merk is welbekend in Europa. Kom graag langs in de winkel en bekijk dit kleurenpalet, dat toch ook eenvoudig is, met eigen ogen.

Handgemaakte yak-lederen tassen

Zoekt u een prachtige en handgemaakte yak-lederen tas? De tassen van Base-x zijn stoer en geven een levenlang plezier en comfort. De tassen zijn tijdloos, waterdicht en vuilafstotend.

De welbekende sloffen van Ruby Brown

Sloffen van het merk Ruby Brown zijn handgemaakt en hebben een unieke, eigen stijl. Bekijk de sloffen-collectie in onze winkel in Doorn.

Welkom in de lifestyle store

Kom graag naar de lifestyle store in Doorn. Heeft u vragen over de winkel of de collecties? Bel dan gerust met 0343 477441 of mail naar info@gadehuis.nl. In de winkel zijn bekwaam medewerkers aanwezig, die uw vragen kunnen beantwoorden. Er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Volg ons ook op Facebook!