't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Laguiole messen

Laguiole

Laguiole zijn handgemaakte messen uit de Franse regio Laguiole. Kenmerkend aan deze messen is het logo van een bij. Een Laguiole mes kenmerkt zich onder andere door zijn lengte, eenzijdig geslepen lemmet en het elegante, mooi in de hand liggende heft. ’t Gadehuis in Doorn is het verkooppunt van deze bijzondere en originele Laguiole messen. Wij verkopen verschillende soorten messen, zoals: kaasmessen, botermessen, kelnermessen, zakmessen, tafelmessen en de steakmessen die werkelijk door het vlees heen glijden.

Pas op voor onechte Laguiole messen!

Tegenwoordig worden alle Laguiole messen geleverd met een certificaat van echtheid. Dit komt omdat er helaas onechte messen in omloop zijn en dit komt omdat het geen vastgelegd merk is. De onechte messen zijn vaak niet handgemaakt en de kwaliteit is inferieur. Een Laguiole mes heeft vaak duidelijke kenmerken, deze zijn niet altijd allemaal aanwezig en soms worden originele messen in opdracht gemaakt met andere logo’s op het staal. Voor de niet-ingewijde liefhebber is het certificaat dan ook de enige manier om 100% zeker te zijn.

Wanneer u bij ’t Gadehuis een Laguiole mes aanschaft, krijgt u hier dan ook een certificaat bij. Hierdoor weet u zeker dat u een origineel, prachtig product aanschaft van topkwaliteit.

’t Gadehuis. Een bron voor woondecoratie idee├źn

’t Gadehuis is niet zomaar een woonwinkel, want winkelen hier geeft u het gevoel dat u een echte schatgraver bent! Bij ons komt u allemaal woondecoratie tegen wat echt schatten zijn. Daarom is een bezoek aan de winkel een echt avontuur. We bieden diverse “oude” nieuwe meubelen, of nieuwe “oude” meubelen. Het is maar hoe u het bekijkt! Onze collectie komt uit andere andere India, China en Europa. Deze unieke meubelen worden gecombineerd met nieuwe meubelstukken van oud hout. Het resultaat: Een uniek blend van meubelen met verrassende dessins.

Meer informatie over deze bijzondere messen?

Wilt u meer weten over onze Franse messen? Dat kan! U bent van harte welkom in onze winkel. We vertellen u graag alles over deze prachtige messen. Onze gezellige winkel is centraal gelegen in Doorn. Wilt u zeker weten dat het Laguiole mes op voorraad is? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen!

We ontvangen u graag in onze gezellige winkel!

Volg je ons ook al op Facebook?