't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Kledingwinkel Doorn

’t Gadehuis is uw kledingwinkel in Doorn. Voor een breed assortiment aan verfijnde en duurzame modemerken, bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor dames, heren als kinderen bieden wij prachtige kledingstukken. Daarnaast vindt u in onze winkel een breed lifestyle assortiment, meubelen en interieur accessoires. Heeft u vragen aan ’t Gadehuis, de kledingwinkel Doorn? Neem contact op, bel 0343 – 477441.

Mode van MOSCOW

kledingwinkel doornMOSCOW is een sterk Nederlands merk dat kleding vervaardigt van hoge kwaliteit. U kunt hierbij denken aan prachtige stoffen zoals pima katoen, bamboo, pure wol en cashmere. Eenvoud en kleurgebruik zijn typerend voor dit merk. Zowel voor mannen, vrouwen als voor kinderen.

Mode van Alchemist

Alchemist staat voor duurzame mode welke gegarandeerd is geproduceerd met respect voor mens en natuur. Oprichtster Caroline Mewe heeft voor de naam Alchemist gekozen, omdat alchemisten de macht hebben het gewone om te zetten in het buitengewone. En dat is precies haar missie, wat zich uit in het combineren van mode met een ethische levensstijl.

Mode van Anecdote

Voor klassieke mode items is het merk Anecdote heel geschikt. Denk aan heerlijke zachte truitjes en vesten, jurken, broeken en shawls. Mooi en klassiek, voor iedere dag te dragen. Ieder item in de collectie van Anecdote heeft een verhaal: ‘Onthoud waar je vandaan komt en hoe je bent gekomen waar je nu bent’. Luxe, stijl en warmte is wat u van deze collectie mag verwachten. Kom naar de kledingwinkel Doorn aan de Kampweg 11.

Mode van No Man’s Land

Voor draagcomfort en een vrouwelijke uitstraling biedt No Man’s Land een prachtige collectie van verfijnde basics. No Man’s Land is een Nederlands merk dat stuwt op soberheid, elegantie en vakmanschap. De collectie bevat zowel truien, tops, jurken, zijden blouses als lange en korte gebreide vesten. Ook qua kleur is het merk veelzijdig denk aan zwart, rood, roest, beige, blauw, grijs en navy.

Tot ziens in onze kledingwinkel in Doorn!

Volg ons ook op Facebook!