't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Jellycat

Jellycat produceert originele en innovatieve knuffels en soft toys in Londen sinds 1999. Jellycat combineert kwalitatief hoogstaande materialen met eigenzinnige designs. De naam Jellycat komt van een kind dat zowel van jam en katten hield. Een gekke combinatie, maar het kind vond de combinatie van deze twee dingen zo grappig dat ze er maar aan bleef denken en erom bleef lachen. Deze gekke naam past perfect bij het merk. De ontwerpen zijn vaak anders dan ‘normaal’ en zijn stuk voor stuk uniek.

De collectie van Jellycat

De producten van Jellycat worden sinds de oprichting ontworpen in Londen en de rest van Engeland. In 1999 werd de eerste kleine collectie op de markt gebracht. Deze collectie was heel ongewoon voor die tijd, maar paste wel bij de identiteit van het bedrijf. Ze waren anders als de rest en dit is precies wat ze uit willen dragen. Ook vandaag de dag werkt Jellycat hard om leuke designs af te leveren en materialen van kwaliteit te blijven gebruiken. In de tussentijd hebben ze al duizenden innovatieve knuffels en soft toys weten te verkopen en ze zijn vastberaden hiermee door te gaan. De producten zijn dan ook fantastisch om te geven, maar nog leuker om te krijgen.

’t Gadehuis heeft veel van deze super knuffeldieren van Jellycat op voorraad, en het worden er steeds meer. Mis geen kans om deze super zachte knuffeldieren in uw armen te sluiten! De leukste en liefste knuffeldieren die u ooit heeft gezien.

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in bovenstaand merk of wilt u de producten eens bekijken? Kom dan vooral langs bij ons in Doorn. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een bepaald merk? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 0343-477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl. Wij begroeten u graag!

Volg ons ook op Facebook!