't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

JcSophie

JcSophie is een modern en vrouwelijk Nederlands merk dat is opgericht in het najaar van 2014. JcSophie biedt een volledige collectie aan kleding voor vrouwen voor ieder seizoen.

Moderne klassiekers

Bent u op zoek naar dat ene kledingstuk van hoogwaardige kwaliteit die overal bij past? Die ene moderne klassieker? Dan zit u goed bij JcSophie! Dit hoogwaardige modemerk maakt namelijk uitsluitend kleding met zachte rustige kleuren die worden gecombineerd met prachtige prints. Hierdoor hebt u altijd dat ene perfecte item in huis die u moeiteloos kunt combineren met uw andere kledingstukken. Verander uw uitstraling met een moderne klassieker van JC Sophie!

Exclusief

JcSophie heeft vier collecties per jaar. Eentje voor ieder seizoen. Zo maken ze frisse en mooie kleding voor het voorjaar, mooie zomerjurkjes voor in de zomer, fijne sweaters in het najaar en warme jassen voor in de winter. Het modemerk heeft een exclusief karakter. Zo zijn collecties van JcSophie alleen te krijgen in boutiques in Nederland, België, Duitsland en Ierland. ’t Gadehuis is een van deze boutiques met een ruime collectie aan verschillende soorten merkkleding. Zo kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige dameskleding voor ieder seizoen.

Kleding en lifestyle winkel

Naast JC Sophie kunt u bij ’t Gadehuis ook terecht voor verschillende andere modemerken waaronder Inti Knitwear, MOSCOW, By-Bar en LaLotti. Naast mode hebben wij ook verschillende geweldige items om uw interieur mee op te fleuren. Denk hierbij aan lampen, kussens, tapijten maar ook verschillende geuren. Kortom, alles om een unieke en gezellige sfeer te creëren in uw huis!

Benieuwd naar onze collectie?

Kom dan langs bij onze lifestyle en modewinkel in Doorn! ’t Gadehuis is gevestigd op de Kampweg in Doorn en is 6 dagen per week geopend. Wilt u meer informatie over onze collectie? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord!

Volg ons ook op Facebook!