't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

House Doctor woonaccessoires: geniet van dit merk bij ’t Gadehuis

Bent u nog niet bekend met House Doctor woonaccessoires? Dan moet u snel eens bij ons langs komen in Doorn. Een merk dat uw interieur compleet maakt! House Doctor maakt met Scandinavisch design uw interieur stoer, luxe en bovendien sfeervol. Bent u op zoek naar mooie accessoires van het merk House Doctor? Dan bent u bij ’t Gadehuis aan het juiste adres! Van dit luxe merk verkopen wij onder meer:

house doctor woonaccessoires- 't Gadehuis

  • keukentextiel;
  • kussens;
  • kleden;
  • lampen;
  • vazen;
  • mandjes;
  • cadeaupapier;
  • cadeaukaarten;
  • kaarsenhouders;
  • tuinaccessoires.

De unieke collectie accessoires en cadeau artikelen van House Doctor koopt u in onze winkel in Doorn. Kom langs en wij helpen u graag verder!

Scandinavisch design voor een gemoedelijke sfeer

House Doctor is een echt familiebedrijf en die familiesfeer ziet u bijvoorbeeld terug in de samenhangende designs en prints. De zachte, natuurlijke kleuren en het lichte houtwerk weerspiegelen het harmonische, Scandinavische leven. De accessoires van dit Deense merk kenmerken zich bovendien door goede kwaliteit en organische lijnen en rondingen. Met dit bijzondere, luxe assortiment aan accessoires geeft u uw woning of tuin makkelijk een modern en persoonlijk tintje, geheel volgens de laatste trends. Creëer een informele, gemoedelijke sfeer in uw keuken met het servies en het keukentextiel. Of verfraai uw woonkamer, terras of serre bijvoorbeeld met de originele kussens, kleden, lampen en vazen in minimalistisch design.

Ontspan, geniet en voel u thuis

Uw woning is tenslotte een plek zijn waar u zich thuis voelt. Een plek om te ontspannen en te genieten van het leven met vrienden en familie. Met House Doctor accessoires weerspiegelt uw interieur uw persoonlijkheid en voelen gasten zich bovendien onmiddellijk thuis. Kan uw interieur ook wel een gezonde ‘boost’ gebruiken? Dan is House Doctor de juiste remedie!

Kom langs bij ons in Doorn!

Heeft u vragen over onze collectie van House Doctor woonaccessoires? Of bijvoorbeeld over andere artikelen in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0343 – 477 441 of u kunt tevens mailen naar info@gadehuis.nl. Loop gerust eens binnen bij ’t Gadehuis. Onze winkel is gevestigd aan de Kampweg 11 in Doorn. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur. Graag tot ziens!

Volg ons ook op Facebook!