't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Hinth

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau voor een familielid of een vriendin? Of wilt u uzelf verwennen met een mooi sieraad? Dan bent u bij ’t Gadehuis aan het juiste adres! Wij zijn namelijk trotse verkoper van het sieradenmerk Hinth. Graag vertellen we u meer over dit sieradenmerk en waarom dit een bijzonder cadeau is!

Over Hinth

Hinth is de afkorting voor Handmade IN Thailand. Het is een fairtrade sieradenmerk met handgemaakte sieraden uit Thailand. De Thaise vakvrouwen van Hinth ontwerpen deze sieraden met veel liefde en bezieling. Ze brengen hun persoonlijke verhaal tot uiting in de ontwerpen en kleuren van de sieraden. Dit maakt de sieraden van Hinth niet alleen mooi, maar ook bijzonder.

Support de locals

Wanneer u sieraden van Hinth koopt als cadeau of voor uzelf, koopt u niet slechts een prachtig en origineel sieraad, maar ondersteunt u ook de lokale bevolking. Hierdoor kunnen de Thaise vakvrouwen namelijk weer meer sieraden ontwerpen en kan de traditie van het handwerk in ere worden gehouden.

Verschillende sieraden

Of u nu een armband of een ketting koopt, de sieraden van Hinth zijn de perfecte mix tussen draagbaar, etnisch en chique. Zo kunt u bij Hinth kiezen voor oorbellen in allerlei verschillende modellen. U vindt hier ook bijpassende armbanden en kettingen, allemaal handgemaakt! Daarnaast zijn de sieraden in veel kleuren beschikbaar: van zilver en goud tot blauw, geel en rood.

Kom bij ons langs!

Voor een bijzonder sieraad kiest u voor Hinth! Bent u benieuwd naar de verschillende producten? Of zou u graag meer willen weten over het sieradenmerk? Kom gezellig langs bij ons in Doorn! U kunt ook direct contact met ons opnemen via 0343-477441 of u kunt mailen naar info@gadehuis.nl Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook!