't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Happy Horse

happy horseBent u op zoek naar producten van het merk Happy Horse? Kom dan langs bij ’t Gadehuis in Doorn en maak kennis met ons grote assortiment. De schattige knuffels zijn een ideaal cadeau voor kinderen van alle leeftijden, ook voor de allerkleinsten. Kies uit een ruime collectie kleurrijke knuffeldieren, ieder met een eigen karakter en uitstraling. Happy Horse maakt al 50 jaar producten van hoge kwaliteit en veiligheid. Alle producten zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Happy Horse: knuffelen met humor

De knuffels van Happy Horse maken de kamer van uw baby of kindje helemaal af. Ze hebben een eigenwijs design volgens de laatste trends en zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Anders dan de merknaam doet vermoeden zijn allerlei soorten dieren vertegenwoordigd in de collectie. Van honden, egels en katten tot olifanten, dino’s en rendieren. Allemaal even origineel en vrolijk en gemaakt met een groot gevoel voor humor. De producten van Happy Horse worden gemaakt van verschillende materialen. De zachtheid van de dieren nodigt kinderen uit tot knuffelen en spelen. En ook de volwassenen worden stiekem verleid tot een glimlach en een knuffel.

Meer informatie

Wilt u producten van Happy Horse kopen of ze van dichtbij bekijken in onze winkel? Kom dan gerust langs bij ’t Gadehuis in Doorn. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Wilt u meer informatie over dit product of de andere mooie artikelen die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Naast knuffels verkopen we bijvoorbeeld ook leuke babydekentjes, badcapes, slabbetjes, geboorteslingers, lampen, muziekdozen en kapstokjes voor kinderen. Een mooie aanvulling voor uw babykamer of een leuk cadeau voor een kraamvisite! Daarnaast kunt u bij ons producten bewonderen op het gebied van wonen, mode, lifestyle en tafelen. Wees welkom bij t’ Gadehuis in Doorn!

Volg ons ook op Facebook!