't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Superieur geweven textiel

ekelund merkEkelund Weavers is een bedrijf dat al sinds 1692 bestaat en geweven textiel van superieure kwaliteit levert. Het bedrijf is gevestigd in Horred, in het westen van Zweden (zo’n 60 kilometer van Göteborg). Ekelund levert aan zo’n 25 leveranciers over de hele wereld en leverde in het verleden al meer dan eens aan het Kremlin in Rusland en aan Keizer Akihito van Japan. Niet zo verwonderlijk wanneer u de topkwaliteit van het design en het vakmanschap met eigen ogen ziet! Ekelund is een uniek familiebedrijf met traditie en dat zie je terug in de tijdloze, klassieke designs in combinatie met het meesterschap dat ze toepassen bij het weven van de kleden.

Ekelund bij ’t Gadehuis

Bij ’t Gadehuis in Doorn kunt u Ekelund tafelkleden, of ander textiel van Ekelund, kopen of bestellen. Voor wie nog nooit werk van Ekelund van dichtbij heeft gezien, hebben wij in de winkel een aantal exemplaren. Kom gerust eens langs om te kijken of om door te spreken waar u naar op zoek bent. Wij kunnen natuurlijk op bestelling alles uit de Ekelund collectie voor u naar Doorn laten komen. De collectie tafelkleden van dit prachtige merk is namelijk zeer breed. Er zijn klassieke en landelijke designs, maar zeker ook moderne! Allemaal van zeer hoogwaardige kwaliteit en met een uniek design. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden!

Pas op voor Ekelund kopieën

Een kopie van een design van Ekelund is natuurlijk zo gemaakt, vandaar dat het bedrijf zelf ook potentiële klanten hiervoor waarschuwt. Een kopie van een design ziet er wellicht op het eerste gezicht hetzelfde uit. Kenners kunnen aan de kwaliteit van het weefwerk wel zien of het om een kopie gaat of niet. Voor consumenten zijn twee kenmerken van belang: ten eerste de prijs (als het te goed is om waar te zijn, dan is dat het ook meestal) en ten tweede dat de verkoper kan aantonen dat de kleden daadwerkelijk van Ekelund afkomstig zijn. Bij ’t Gadehuis verkopen we uiteraard alleen honderd procent echte Ekelund kleden en textiel. Wij kunnen u altijd aantonen dat onze producten echt zijn.

Volg ons ook op Facebook!