't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Comptoir de Famille accessoires

Voor mooie Comptoir de Famille accessoires bent u bij ’t Gadehuis in Doorn aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment artikelen van Comptoir de Famille. Met de authentieke producten van dit chique merk decoreert u uw woning geheel in Franse stijl.

Kaarsen en servies

Wij verkopen ook geurkaarsen in verscheidene aansprekende geuren en kleuren en luxe serviesgoed van dit prachtige Franse merk. Complete sets met borden, kommen, schalen, kopjes, karaffen en glaswerk vindt u terug in onze winkel. Allemaal van goede kwaliteit. Dit is een unieke aanvulling in uw keuken. Of u nu een intieme paasbrunch organiseert of een uitgebreid kerstdiner voor de hele familie, met Comptoir de Famille servies vult u de ruimte vooraf al met gezelligheid.

Creëer een klassieke Franse sfeer met Comptoir de Famille accessoires

De innovatieve woonartikelen van Comptoir de Famille zijn geïnspireerd door het klassieke Franse platteland. Het merk roept een nostalgische sfeer op van het traditionele, authentieke Franse gezinsleven. Comptoir de Famille accessoires staan voor eenvoud en charme in uw interieur. Met de artikelen van dit merk geeft u uw woning gemakkelijk een klassiek Frans tintje.

Bezoek onze winkel in Doorn

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit originele merk? Wilt u graag de producten met eigen ogen bekijken? Bezoek dan onze winkel in Doorn. Ook voor andere artikelen op het gebied van wonen, mode, lifestyle en artikelen voor kinderen, kunt u bij ons terecht. Snuffel op uw gemak door onze winkel of laat u voorzien van deskundig advies. Wij zijn van dinsdag tot zaterdag geopend. Onze winkel bevindt zich op Kampweg 12 in Doorn. Heeft u vragen over ons assortiment of een van onze andere merken? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt bellen naar 0343-477441 of u kunt ook mailen naar info@gadehuis.nl. Wij helpen u graag verder!

Volg ons ook op Facebook!