't Gadehuis

't gadehuis

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Authentieke meubelen, woonaccessoires, lifestyle en mode

Cambio

Op zoek naar een opvallende nieuwe broek die zich perfect laat combineren met de rest van uw  garderobe? Dan zijn de unieke broeken van Cambio precies wat u zoekt!

Laatste mode

Wanneer u een broek wilt kopen wilt u natuurlijk dat deze voldoet aan de laatste mode. Cambio is een Duits modemerk met een uitgebreide collectie aan diverse eigentijdse broeken die altijd precies aansluiten bij de laatste mode. Zo biedt dit kleurrijke modemerk broeken van hoogwaardige kwaliteit met stoere en zachte prints. Bent u op zoek naar een broek die precies bij uw stijl past? Of juist naar een goede sportieve broek? Ook dan bent u bij Cambio aan het juiste adres! Dit moderne merk heeft namelijk diverse lijnen waardoor u altijd een broek kan vinden die bij uw levensstijl past. Zo heeft u keuze uit de lijnen sportief, collectie en jeans die ieder seizoen vernieuwd worden. Hierdoor biedt dit verrassende modemerk niet alleen kleurrijke, maar ook broeken met stoere en zachte prints.

Perfecte pasvorm

Een broek van Cambio is een echt verzamelobject. Deze perfecte broek heeft namelijk niet alleen de perfecte uitstraling maar ook de perfecte pasvorm! Cambio ontwerpt broeken voor de modebewuste vrouw die graag lekker in haar vel zit. Dit doen zij door middel van het gebruik van luxueuze materialen, vakmanschap en een constante controle op kwaliteit. Hierdoor vindt u bij Cambio altijd een broek die volledig past bij uw stijl, of u nu van sportief, trendy of juist jeans houdt.

Meer weten over onze Cambio collectie?

Wilt u meer weten over onze collectie broeken? Of heeft u interesse in een ander item van onze collectie? Neem dan contact met ons op! Liever direct neuzen in onze collectie? Kom dan langs bij ons in de winkel aan de Kampweg 11 in Doorn! Onze enthousiaste verkopers helpen u graag om een broek te vinden die bij u past!

Volg ons ook op Facebook!